PanelPiedra Classic

 

De PanelPiedra collectie bestaat uit lichtgewicht wand- en plafondpanelen in unieke 3D-designs verdeeld over meerdere collecties, waaronder de Classic collectie. In de Classic collectie vind je panelen die verschillende steensoorten imiteren. De steenlook panelen uit de Classic collectie weten een serene sfeer te bieden aan elke ruimte. De meer dan 20 verschillende steenmodellen variëren in kleur, grootte en vorm.

 

 

Veelgebruikte toepassingen van PanelPiedra Classic

De PanelPiedra Classic panelen zijn zoals de gehele collectie zeer geschikt voor het realiseren van bijzondere wanden en plafonds.

 

 

Unieke eigenschappen van PanelPiedra Classic

Ook de PanelPiedra Classic collectie beschikt over de unieke eigenschappen die je van PanelPiedra gewend bent. De panelen zijn onderhoudsarm, brandwerend, licht van gewicht en eenvoudig te hanteren en monteren met standaard materialen. Vuil en vocht kunnen door het gesloten oppervlak niet binnendringen en de panelen zijn kleurecht en resistent tegen water, kou, vuil en warmte.

 

 

Ontdek meer over de PanelPiedra Classic collectie

Ontdek meer over de PanelPiedra Classic collectie of een van de andere collecties door contact met ons op te nemen. We laten je ook graag stalen zien van dit mooie materiaal. Daarnaast is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor het webinar!