De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

PanelPiedra Lifestyle

 

In de collectie van PanelPiedra vind je lichtgewicht wand- en plafondpanelen in unieke 3D-designs die verdeeld zijn over meerdere collecties, waaronder de collectie Lifestyle. In de Lifestyle collectie van PanelPiedra vind je panelen met zowel zachte als abstracte uitstralingen in de vorm van kussens, golven, recht- en driehoeken. Deze unieke uitstraling zorgt ervoor dat de PanelPiedra Lifestyle panelen in ieder interieur een warme sfeer creëren.

 

 

Veelgebruikte toepassingen van PanelPiedra Lifestyle

De gehele collectie van PanelPiedra, waaronder Lifestyle, is zeer geschikt voor het creëren van bijzondere wanden en plafonds.

 

 

Unieke eigenschappen van PanelPiedra Lifestyle

Zoals de hele PanelPiedra collectie beschikt Lifestyle ook over de unieke eigenschappen die je van dit merk gewend bent. De panelen zijn brandwerend, onderhoudsarm, licht van gewicht en eenvoudig te hanteren en monteren met standaard materialen. Door het gesloten oppervlak kunnen vocht en vuil niet binnendringen. Ook zijn de panelen kleurecht en resistent tegen water, warmte, kou en vuil.

 

 

Meer weten over PanelPiedra Lifestyle?  

Wij geven je graag meer informatie over PanelPiedra Lifestyle of een van de andere collecties. Neem hiervoor contact met ons op of schrijf je in voor het webinar!