PanelPiedra Remember

PanelPiedra Remember Little Burned sfeerfotoPanelPiedra Remember Little Burned sfeerfoto

 

Wil je meer weten over de PanelPiedra Remember collectie of over een van de andere collecties? Neem dan contact met ons op of meld je aan voor het PanelPiedra webinar! Wij vertellen je graag meer over dit bijzondere product waarbij we je verschillende stalen laten zien. 

 

De collectie van PanelPiedra bestaat uit lichtgewicht wand- en plafondpanelen in bijzondere 3D-designs verdeeld over zeven collecties, waaronder de collectie Remember. In de Remember collectie van PanelPiedra vind je grote panelen met een zeer realistische uitstraling van gebrand hout. Deze unieke uitstraling gecombineerd met de grote hoeveelheid realistische details zorgen ervoor dat de PanelPiedra Remember panelen in ieder interieur een bijzondere sfeer creëren. Remember bestaat uit vier modellen: Fenster, Shutter, Little Burned en Trésor. Vooral het Trésor model is een blikvanger. De basis van deze Trésor panelen zijn zeer oude hutkoffers.

 

PanelPiedra Remember Fenster Shutter Little Burned en Trésor close upPanelPiedra Remember Fenster Shutter Little Burned en Trésor close up

 

Veelgebruikte toepassingen van PanelPiedra Remember

Zoals de gehele PanelPiedra collectie zijn ook de Remember panelen zeer geschikt voor het creëren van bijzondere wanden en plafonds.

 

PanelPiedra Remember Tresor sfeerafbeeldingPanelPiedra Remember Tresor sfeerafbeelding

 

Unieke eigenschappen van PanelPiedra Remember

De PanelPiedra Remember collectie beschikt uiteraard ook over de unieke eigenschappen die je van dit merk gewend bent. Zo zijn de panelen licht van gewicht, onderhoudsarm, brandwerend en eenvoudig te hanteren en monteren met standaard materialen. Ze hebben een gesloten oppervlak waardoor vocht en vuil niet kunnen binnendringen, zijn resistent tegen water, kou, vuil en warmte en kleurecht.

 

PanelPiedra Remember Fenster sfeerafbeeldingPanelPiedra Remember Fenster sfeerafbeelding

 

Bekijk nu de PanelPiedra Remember catalogus!

Bekijk hieronder de catalogus van de Remember collectie van PanelPiedra en laat je inspireren!