De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

PanelPiedra Vintage

 

De collectie van PanelPiedra bestaat uit lichtgewicht wand- en plafondpanelen in een groot aantal 3D-designs verdeeld over meerdere collecties, waaronder de collectie Vintage. De Vintage collectie bestaat uit panelen in een retro- of vintagestijl met elementen, vormen en designs met een uitstraling uit andere tijdperken.  

 

 

Veelgebruikte toepassingen van PanelPiedra Vintage

De PanelPiedra Vintage panelen zijn zoals de volledige PanelPiedra collectie geschikt voor het realiseren van unieke wanden en plafonds.

 

 

Unieke eigenschappen van PanelPiedra Vintage

Uiteraard beschikt de PanelPiedra Vintage collectie ook over de unieke eigenschappen die je gewend bent van dit materiaal. De panelen zijn licht van gewicht, brandwerend, onderhoudsarm en eenvoudig te hanteren en monteren met standaard materialen. Daarnaast hebben de panelen een gesloten oppervlak waardoor vuil en vocht niet kunnen binnendringen en zijn ze kleurecht en resistent tegen water, kou, vuil en warmte.

 

 

Meer ontdekken van de PanelPiedra Vintage collectie?

Wil je meer weten over de PanelPiedra Vintage collectie of over een van de andere collecties? Neem dan contact met ons op of meld je aan voor het webinar. Wij geven je graag meer informatie en laten je daarbij ook verschillende stalen zien.