Polyrey Touch

Polyrey Touch toepassing Polyrey Touch toepassing

Polyrey Touch

Polyrey Touch is een bijzondere collectie met structuur van Polyrey. Polyrey Touch is antifingerprint en voelt zijdezacht aan. Met het matte karakter dat het licht absorbeert, geeft Polyrey Touch een warme en zachte sfeer aan ieder interieur. Polyrey heeft drie matte antifingerprint structuren ontworpen: Touch, Touch Roche en Touch Linimat. Touch is een ultramatte structuur die zijdezacht aanvoelt en het licht absorbeert. Deze structuur is verkrijgbaar in HPL, compactplaat, gemelamineerd plaatmateriaal en op een drager verlijmd HPL. Touch Roche is natuursteen dat ook zijdezacht aanvoelt en nog wordt versterkt door een mat oppervlak. Touch Roche is de ideale structuur voor uitgesproken ontwerpen zonder afdrukken en strepen. Deze structuur is verkrijgbaar in HPL en op een drager verlijmd HPL. Touch Linimat is een gelijnd effect, dat ook zijdezacht aanvoelt en nog verzacht wordt door een mat oppervlak. Ideaal voor interieurs waar je matheid en structuur wilt toevoegen, zonder vingerafdrukken achter te laten. Touch Linimat is verkrijgbaar als HPL en op een drager verlijmd HPL.

Wil je zien welke decoren van Polyrey beschikbaar zijn in Touch? Ga dan naar deze pagina, hier vind je een overzicht van alle Polyrey Touch decoren. 

 

Veelgebruikte toepassingen van Polyrey Touch

Enkele veelgebruikte toepassingen van Polyrey Touch zijn:

  • Keukens en keukenbladen
  • Meubels
  • Tafels
  • Kasten
  • Balies
  • Deuren

 

Polyrey Touch balies Polyrey Touch balies

 

Unieke eigenschappen van Polyrey HPL

De Polyrey Touch structuren zijn van een hoge kwaliteit en bezitten een groot aantal weerstandseigenschappen. Zo zijn ze antifingerprint, herstelbaar, onderhoudsvriendelijk, antibacterieel, slijtvast en stootvast.

 

Polyrey Touch close-up Polyrey Touch close-up

 

Bestel het zijdezachte Polyrey Touch online

Het matte zijdezachte Polrey Touch bestel je eenvoudig in onze webshop. Bekijk de verschillende structuren en plaats vervolgens je bestelling. Wil je vooraf graag meer informatie ontvangen? Onze productspecialisten staan je graag te woord.