De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Querkus flexfineer

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Querkus flexfineer

Querkus flexfineer is een gevoegd vel fineer dat eenvoudig te verwerken is. Het fineervel wordt eerst op een papier geperst waarna de houtvezels gebroken worden. Het resultaat is Querkus flexfineer dat erg flexibel is. Flexibiliteit is dan ook de belangrijkste troef van dit product. Door de flexibiliteit is Querkus flexfineer eenvoudig te verlijmen op een draagplaat of een ander gebogen oppervlak.

 

Veelgebruikte toepassingen van Querkus flexfineer

Enkele veelgebruikte toepassingen van Querkus flexfineer zijn:

  • Meubels
  • Balies
  • Gebogen oppervlakken
  • Kolommen

 

Unieke eigenschappen van Querkus flexfineer

Voor de toplaag van Querkus flexfineer heb je de keuze uit verschillende uitstralingen. Dit flexfineer is verkrijgbaar in de looks Natural, Vintage Retro en Smoked. Ook voor de touch heb je de keuze uit verschillende oppervlaktebewerkingen. Door zelf het fineerbeeld en de oppervlaktebewerking te kiezen ontstaat er een uniek product.

 

Querkus flexfineer online bestellen

Voor het bestellen van Querkus flexfineer kun je uitstekend in onze webshop terecht. Vind het materiaal dat jij nodig hebt en plaats vervolgens je bestelling. Heb je nog vragen over onze Querkus collectie of wil je graag dat wij je adviseren? Neem dan contact met ons op.