De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Dit jaar bestaan wij 110 jaar en dit vieren we met een speciale stapelkorting actie. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Resopal HPL

Producten 1-24 van 250

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Resopal HPL

Als “Pioneer of Surfaces” maakt Resopal al bijna honderd jaar HPL producten. Resopal is een van de eerste HPL fabrikanten. Wat Resopal HPL uniek maakt, is de uitgebreide decorcollectie die tot stand is gekomen door een samenwerking tussen interieurbouwers en architecten. De decorcollectie bevat een groot aantal frisse unikleuren, bijzondere steendecors en authentieke houtrepro’s. Deze veelzijdige collectie maakt Resopal HPL zeer geliefd onder interieurbouwers, architecten en industriële verwerkers.

 

Veelgebruikte toepassingen van Resopal HPL

Enkele veelgebruikte toepassingen van Resopal HPL zijn:

  • Keukens en keukenbladen
  • Meubels
  • Tafels 
  • Kasten
  • Balies

 

Plaats online je bestelling voor Resopal HPL

Kies je voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van Resopal HPL? Plaats dan eenvoudig je bestelling in onze webshop. Indien op voorraad geldt: voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd!