Resopal

             

Producten 1-24 van 250

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Resopal HPL wand Resopal HPL wand

Resopal

Resopal is een van de eerste HPL fabrikanten. Resopal maakt als “Pioneer of Surfaces” al bijna honderd jaar HPL producten. Leeuwerik is leverancier van Resopal HPL, compactplaten en gemelamineerde spaanplaat en MDF. Resopal staat bekend om de uitgebreide decorcollectie. Deze collectie is tot stand gekomen door een samenwerking tussen architecten en interieurbouwers en dat zie je terug in het veelzijdige aanbod. Frisse unikleuren en authentieke houtrepro’s worden afgewisseld met bijzondere steendecors. Door de veelzijdigheid is Resopal één van de favoriete producten van architecten, interieurbouwers en industriële verwerkers. Resopal is bij Leeuwerik beschikbaar als HPL, compactplaat, gemelamineerd plaatmateriaal (Resopalit), beplakte HPL plaat, kantenband en backingboard.

 

Veelgebruikte toepassingen van Resopal

Enkele veelgebruikte toepassingen van de collectie van Resopal zijn:

  • Keukens
  • Kasten
  • Meubels
  • Tafels
  • Werkbladen
  • Keukenbladen

 

Resopal HPL meubels Resopal HPL meubels

 

Unieke eigenschappen van Resopal

Resopal is een Duits merk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. In de collectie vind je een groot aantal designs en structuren. Een van die bijzondere structuren is Resopal Traceless. Met deze structuur biedt Resopal oplossingen voor verticale matte interieurprojecten. Enkele decors zijn ook geschikt voor horizontale toepassingen. Resopal is ook als eerste fabrikant van decoratief plaatmateriaal ECARF-gecertificeerd.

 

Resopal HPLResopal HPL

 

Bestel Resopal eenvoudig in online

Kies je voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Resopal? Bestel dan eenvoudig het decor van jouw keuze in onze webshop. Wanneer je voor 17:00 uur bestelt, komen wij het materiaal de volgende werkdag al leveren. Hier kunnen wij voor zorgen door de grote voorraad in ons moderne magazijn.

 

Projecten met Resopal