De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Shinnoki gefineerd plaatmateriaal

Producten 1-24 van 25

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Shinnoki gefineerd plaatmateriaal

Shinnoki gefineerd plaatmateriaal is een garantie voor het karakter en de charme van massief hout. Deze panelen zijn direct klaar voor verwerking en hebben geen verdere behandeling meer nodig. Hierdoor bespaart Shinnoki gefineerd plaatmateriaal je veel arbeid en tijd terwijl het nog steeds de authentieke look en feel van fineer garandeert. Het afgewerkt gefineerd plaatmateriaal van Shinnoki bestaat uit een toplaag van fineer, een MDF-kern van 18 mm en een tegenlaag om de stabiliteit te garanderen. Het gefineerd plaatmateriaal is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar.

 

Veelgebruikte toepassingen van Shinnoki gefineerd plaatmateriaal

Enkele veelgebruikte toepassingen van Shinnoki gefineerd plaatmateriaal zijn:

  • Kasten
  • Meubels
  • Keukens
  • Retail
  • Horeca

 

Unieke eigenschappen van Shinnoki gefineerd plaatmateriaal

Shinnoki gefineerd plaatmateriaal is direct klaar voor verwerking. De gefineerde panelen zijn gekleurd, gebeitst en gelakt en hebben geen verdere behandeling meer nodig. Shinnoki gefineerd plaatmateriaal is verkrijgbaar in 16 decors. Alle Shinnoki decors zijn door het unieke productieproces consistent in uiterlijk.

 

Online eenvoudig Shinnoki gefineerd plaatmateriaal bestellen

Voor het bestellen van Shinnoki gefineerd plaatmateriaal kun je eenvoudig in onze webshop terecht. Indien op voorraad geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd! Wij zorgen ervoor dat jij het materiaal op tijd in huis hebt.