Stabiply

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Stabiply

Stabiply is lichtgewicht multiplex en heeft een gewicht van slechts 350 kg/m3. Het is nog lichter dan populieren multiplex. Dit lage gewicht maakt Stabiply de perfecte lichtgewicht plaat voor binnenaftimmering. Het heeft een zeer strak en glad oppervlak en is door het lage gewicht eenvoudig te bewerken en te hanteren. Het wordt ook vaak gebruikt om te primen om het vervolgens als aftimmerplaat toe te passen. Ook kan er HPL of fineer op Stabiply Light verlijmd worden. Deze lichtgewicht topper is bij Leeuwerik verkrijgbaar in meerdere diktes.  

 

Veelgebruikte toepassingen van Stabiply

Stabiply is interieur verlijmd en geschikt voor niet-dragende functies en voor droge toepassingen binnen. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Binnenaftimmering
  • Meubilair

 

Unieke eigenschappen van Stabiply

Het lichte gewicht maakt Stabiply bijzonder. Het is hierdoor eenvoudig te hanteren en te bewerken. Daarnaast heeft Stabiply Light een strak en glad oppervlak.

 

Stabiply online bestellen

Heb je Stabiply Light nodig voor jouw project? Plaats dan snel en eenvoudig je bestelling in onze webshop. Indien op voorraad geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd!