De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Stabiply light

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Stabiply Light

Stabiply Light is lichtgewicht multiplex dat nog lichter is dan populieren multiplex. Het heeft een gewicht van slechts 350 kg/m3! Dit maakt Stabiply Light de perfecte lichtgewicht plaat voor binnenaftimmering. Door het lage gewicht is Stabiply Light makkelijk te hanteren en te bewerken. Het heeft een zeer strak en glad oppervlak. Stabiply Light wordt vaak gebruikt om te primen om het daarna als aftimmerplaat toe te passen. Ook kan er HPL of fineer op verlijmd worden. Bij Leeuwerik is Stabiply Light verkrijgbaar in meerdere diktes.

 

Veelgebruikte toepassingen van Stabiply Light

Stabiply Light is interieur verlijmd en geschikt voor niet-dragende functies en voor droge toepassingen binnen. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Binnenaftimmering
  • Meubilair

 

Unieke eigenschappen van Stabiply Light

Wat Stabiply Light bijzonder maakt, is het lichte gewicht waardoor dit plaatmateriaal eenvoudig te hanteren is. Het heeft een strak en glad oppervlak.

 

Bestel Stabiply Light eenvoudig online

In onze webshop bestel je eenvoudig Stabiply Light. Plaats jij je bestelling op werkdagen voor 17:00 uur? Indien op voorraad komen wij het plaatmateriaal de volgende werkdag al leveren.