MDF lakdraagfolie GF02

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
MDF lakdraagfolie GF02 toepassingMDF lakdraagfolie GF02 toepassing

MDF lakdraagfolie GF02

MDF lakdraagfolie GF02 is MDF van Topan dat aan twee zijden voorzien is van een gladde witte lakdragende folie. Topan is een MDF dat gemaakt wordt uit een mix van zachthout en loofhout. Deze mix in combinatie met de persing zorgt voor een hoge densiteit, waardoor MDF Topan homogeen van opbouw en zeer geschikt voor lak- en diepfreesbewerkingen is. De folie van MDF lakdraagfolie GF02 is geoptimaliseerd voor schilder- en lakwerk. Na het ontvetten en voorbereiden kun je direct aan de slag met MDF lakdraagfolie GF02 zonder dat het oppervlak gegrond hoeft te worden, wat tijd, lak en energie bespaart. Houd bij het aflakken wel rekening met de zaag- en freeskanten. Het is belangrijk dat deze zorgvuldig worden behandeld met een randsealer om zo het verschil in glansgraad te voorkomen.

 

Veelgebruikte toepassingen van MDF lakdraagfolie GF02

Enkele veelgebruikte toepassingen van MDF lakdraagfolie GF02 zijn:

  • Meubels
  • Kasten
  • Keukens
  • Binnenaftimmeringen

 

Unieke eigenschappen van MDF lakdraagfolie GF02

MDF lakdraagfolie GF02 is dankzij de folie direct klaar om gelakt of geschilderd te worden. Het oppervlak hoeft niet gegrond te worden.

 

Bestel MDF lakdraagfolie GF02 online

MDF lakdraagfolie GF02 bestel je gemakkelijk en snel in onze webshop. Indien op voorraad geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd. Heb je vooraf nog vragen of wil je graag advies van onze productspecialisten? Neem dan contact met ons op.