In verband met een landelijke telefoonstoring zijn wij op dit moment moeilijk bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Stuur bij voorkeur een e-mail naar verkoop@leeuwerik.nl. In dringende gevallen kunt u bellen op de volgende mobiele nummers: 06-33132156 (Eindhoven) of 06-14269025 (Hoevelaken). Excuses voor het ongemak.

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

De twee miljoenste plaat!
De twee miljoenste plaat!

De twee miljoenste plaat!


Geplaatst op vrijdag 17 november 2023

Afgelopen woensdag 15 november was het zover! Onze robot pickte op deze dag de twee miljoenste plaat! Deze bijzondere mijlpaal hebben we samen met onze klanten gevierd. En bij een feestje hoort natuurlijk een traktatie. Daarom hebben wij iedereen die deze dag een bestelling heeft geplaatst, getrakteerd op een heerlijke taart. Maar voor wie werd die twee miljoenste plaat gepickt? Deze bijzondere plaat werd gepickt voor STB Interieur. Wij gingen bij hen langs om hen te feliciteren en dat deden we uiteraard niet met lege handen. Zo heeft STB Interieur een winterbarbecue cadeau gekregen om met het hele bedrijf te genieten.  Wat een mooie dag en wij kijken alweer uit naar de volgende mijlpaal!

 

Geautomatiseerd pickproces

Het is alweer negen jaar geleden dat wij naar ons huidige pand aan de Achtseweg Noord verhuisd zijn. Sindsdien is ons pick proces volledig geautomatiseerd en zijn het de robots die jouw platen verzamelen. Dit is een geweldige stap, want dit bespaart onze vakmannen een hoop zwaar tilwerk!  Na slechts 5 jaar bereikten we onze eerste mijlpaal en heeft onze robot maar liefst één miljoen platen gepickt. Vandaag zijn we 4 jaar verder en kunnen we met trots zeggen dat de twee miljoenste plaat is gepickt!

 

Wil je dit nieuwsbericht delen?