Resopal SpaStyling badkamerResopal SpaStyling badkamer

Resopal SpaStyling

Resopal SpaStyling is zeer geschikt voor toepassingen in badkamers. De zeer lichte en grote wandpanelen uit deze collectie zijn een uitstekend alternatief voor tegels in de badkamer. Deze wandpanelen kun je combineren met antislip vloerbekledingen en douche-elementen uit de Resopal SpaStyling collectie. Zo creëer je een harmonieus badkamerontwerp! De wandpanelen hebben een grote afmeting, waardoor voegen nauwelijks zichtbaar zijn. Het onderhoud van Resopal SpaStyling is makkelijk en het kan snel worden schoongemaakt. Voor zowel nieuwbouw als renovatie is deze collectie zeer geschikt. Bevestiging van de wandpanelen op bestaande tegels of een ander soort ondergrond is mogelijk. Ook de vloerboards uit de Resopal SpaStyling collectie kunnen praktisch zonder voegen worden gelegd. 

 

Veelgebruikte toepassingen van Resopal SpaStyling

Resopal SpaStyling is toepasbaar in een groot aantal sanitaire omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer, maar ook de zorg, horeca, sportgelegenheden, campings en sauna’s.

 

Resopal SpaStyling douche, wc (toilet) en badkamer

 

Bestel Resopal SpaStyling eenvoudig in online

Wil je Resopal SpaStyling bestellen? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden in onze webshop. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze collectie van Resopal? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.