Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Bent u op zoek naar iets bijzonders, naar kwaliteit, overzicht en een goede dienstverlening? De nieuwe Veneerstudio van Leeuwerik Plaat is een waar Walhalla voor menig ontwerper, architect en designer. Hier kunt u terecht voor inspiratie  en meer informatie over onze uitgebreide collectie fineer. Het is de ultieme schatkamer waar u dé fineersoort vindt die past bij uw project. Maak snel een afspraak en laat u verrassen. De koffie staat klaar, u bent van harte welkom!

bezoek de veneerstudio

Fineer Black Box

Leeuwerik 'The Veneer' Black Box

Exclusief in de Veneerstudio staat de Black Box van Leeuwerik ‘The Veneer’. Hier vindt u de meest exclusieve houtsoorten ter wereld! Eucalyptus Ondé Gerookt, Amerikaans Noten en Pallisander Santos is een kleine greep uit het gespecialiseerde assortiment. Leeuwerik ‘The Veneer’ staat voor elegantie, luxe en specialisatie. Bezoek de Veneerstudio om geïnspireerd te worden.

bezoek de veneerstudio

Fineer Black Box groot

Vergelijk de verschillende fineersoorten

Fineer vergelijken

Alle presentatiemappen, brochures en stalen zijn in de Veneerstudio bij de hand. Hiermee kunt u ter plekke de verschillende fineersoorten vergelijken en de geschikte uitkiezen.


De juiste fineersoort voor uw project

Fineer voor uw project

U bent bezig met een project en nog zoekende naar de juiste houtsoort? De Veneerstudio is erop ingericht dat u eenvoudig een beslissing kunt maken tussen de vele verschillende fineersoorten.

Fineersoorten op groot formaat

Fineer groot formaat

Vaak is er behoefte aan voorbeelden op groot formaat. Hiervoor hebben wij de Black Box met 50 bijzondere fineersoorten op groot formaat. Zowel origineel als afgewerkt met vernis, van het tijdloze eiken tot zeer bijzondere wengé of teak.

Persoonlijke begeleiding in het kiezen van fineer

Persoonlijke begeleiding

Bij Leeuwerik hebben wij veel kennis van fineer. Wij weten waar je aandacht aan moet besteden en hoe fineer het beste tot zijn recht komt. Wij bieden uitstekende persoonlijke begeleiding voor uw keuzetraject.

Querkus, Nørdus en Shinnoki

Ook de populaire collecties Querkus, Nørdus en Shinnoki zijn in de Veneerstudio te bewonderen. Het tijdloze eiken fineer van Querkus, de rustgevende Scandinavische stijl van Nørdus en het kant-en-klare Shinnoki mogen niet ontbreken in een oase van fineer voor creatie en inspiratie.

Bekijk alle fineercollecties

Stalen aanvragen

Op zoek naar monstermateriaal van de verschillende merken? In onze decorenzoeker kunt u eenvoudig stalen aanvragen. 

Naar de decorenzoeker

Fineersoorten

Bezoek de Veneerstudio!

Kom naar het inspiratiecentrum van fineer en ontdek de vele mogelijkheden. 

VRAAG EEN BEZOEK AAN

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×