Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

De kern van FENIX NTM bestaat uit geïmpregneerd kraftpapier met thermohardende harsen. Dit maakt het decoratieve plaatmateriaal van Arpa niet uniek. De unieke eigenschappen heeft FENIX NTM namelijk te danken aan de toplaag. De toplaag van FENIX NTM is voorzien van een nanotechcoating die ervoor zorgt dat het oppervlak zijdezacht aanvoelt. Het oppervlak is extreem mat en reflecteert niet. De kleur valt daarom nooit weg. Een ander voordeel hiervan is dat er geen vingerafdrukken zichtbaar zijn. Kortom, FENIX NTM is decoratief plaatmateriaal dat een revolutie veroorzaakt in de interieurbouw, van het ontwerp tot en met het onderhoud. 

De compactpanelen van FENIX NTM zijn op aanvraag verkrijgbaar met gekleurde kern. 

Bekijk kleuren en vraag stalen aan

Meer van FENIX

FENIX NTM is zowel in enkelzijdige als dubbelzijdige panelen verkrijgbaar. Daarnaast is er een exclusieve wonderspons met de FENIX wonderspons, microvezeldoek en FENIX schoonmaakspray. 

1-ZIJDIG Cleaning Kit

Terug naar de overzichtspagina

Arpa FENIX NTM 2 zijdig - prijzen en afmetingen

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×