Arpa Fenix compactplaat

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Arpa FENIX compactplaat

Een Arpa FENIX compactplaat is massiever dan Arpa FENIX HPL, maar het heeft dezelfde unieke kenmerken. Zo is ook het oppervlak van een Arpa FENIX compactplaat voorzien van nanotechnologie. Het oppervlak is extreem gesloten waardoor bacteriën geen kans hebben om zich in het oppervlak te vestigen. Het oppervlak is extreem mat en vingerafdrukken zijn niet zichtbaar. De Arpa FENIX compactplaten zijn hygiënisch en zelfherstellend. Gebruikskrasjes kunnen worden weggepoetst met een vochtige doek en een strijkijzer of door wrijving te creëren met een wonderspons. De compactplaten van Arpa FENIX zijn verkrijgbaar in verschillende matte decors en op aanvraag met gekleurde kern.

 

Veelgebruikte toepassingen van een Arpa FENIX compactplaat

Arpa FENIX compactplaten zijn geschikt om toe te passen in ruimtes met een hogere luchtvochtigheid, zoals keukens, badkamers en kleedruimtes. Ook zijn ze geschikt voor onder andere bureaubladen en keukenbladen.

 

Arpa FENIX compactplaten keuken

 

Unieke eigenschappen van Arpa FENIX compactplaat

Arpa FENIX compactplaten zijn massiever dan HPL. Het oppervlak is voorzien van nanotechniek en is extreem gesloten. Bacteriën kunnen zich niet in het oppervlak vestigen. Daarnaast zijn Arpa FENIX compactplaten zelfherstellend en kunnen gebruikskrasjes worden weggepoetst.

 

Arpa FENIX compactplaten nodig?

Heb je Arpa FENIX compactplaten nodig voor je project? Dan kun je uitstekend terecht in onze webshop. Plaats het materiaal dat jij nodig hebt in je winkelwagen en geef je bestelling aan ons door. Mocht je nog vragen hebben of graag meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.