Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Nørdus is de nieuwste fineercollectie van Decospan. Wie liefhebber is van naald- en berkenhout zal niet bedrogen uitkomen met de Nørdus-collectie. Het fineer speelt in op de hedendaagse trend van Scandinavische en modernistische interieurvormgeving.

Nørdus heeft 8 ‘designs’ die aanzetten tot creativiteit. Bij iedere houtsoort zijn verschillende afwerkingen met lak en olie ontwikkeld. Daarmee is Nørdus volledig naar eigen voorkeur aan te passen. Bekijk de volledige collectie in de brochure

Bekijk 8 trenddesigns en vraag stalen aan

Een snelle indruk van Nørdus?

Wilt u snel een overzicht van de verschillende kleuren en bewerkingsmogelijkheden? Bekijk dan onderstaande video.

Nørdus staat voor topkwaliteit

Nørdus staat voor topkwaliteit. Voor deze collectie wordt alleen het beste naald- en berkenhout gebruikt. Dit wordt gesneden tot 0,6 of 1,5 mm. Vervolgens geniet het nog een oppervlaktebewerking waardoor het een kwalitatief hoogwaardig product is. Verkrijgbaar op een 18 mm MDF drager, maar ook als Decoflex van 0,6 mm.

Vele speciale bewerkingsmogelijkheden

Zoals gezegd zet Nørdus aan tot creativiteit. Het fineer is daarom geproduceerd met het oog op bewerking. Er zijn vele mogelijkheden om het te bewerken met lak, beits of olie. Kijk voor deze verschillende mogelijkheden op de website van Nørdus.

ONTDEK DE BEWERKINGSMOGELIJKHEDEN

Ga voor uw eigen stijl met Nørdus

Oneindig veel mogelijkheden, daarom is Nørdus zo speciaal. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwikkel het decor waar u warm voor loopt. Een team van trendwatchers heeft verschillende mogelijkheden voorgesteld. Zo zijn er al metallic tinten, accenten van asgrijs of neutraal wit. Hiermee kan Nørdus moeiteloos in ieder interieur geïntegreerd worden.

Verder naar de producten

Into the Groove met Nørdus 

Het Scandinavische Nørdus past perfect in de nieuwste trends van 2019. Into the Groove gaat een flinke stap verder in het gebruik van (plaat)materialen om een fantasierijke sfeer te creëren. De Nørdus Snow Birch biedt designers en ontwerpers de vrijheid voor een uitdagend ontwerp. Dit exclusieve fineer leent zich goed voor het oliën met een kleur. Meer weten? Vraag trendstalen aan of lees de trendblog!

VRAAG TRENDSTALEN AAN 

LEES DE TRENDBLOG

Moodboard van de nieuwste trend van TrendCompass door Monique van der Reijden

Nørdus eigenschappen

  • Geïinspireerd op de Scandinavische trend 
  • Fineerdikte tussen 0,6 mm of 1,5 mm (afhankelijk van houtsoort)
  • Veel bewerkingsmogelijkheden beschikbaar
  • Een massief karakter zonder onderbreking
  • Passende kantafwerking verkrijgbaar

Meer fineercollecties bij Leeuwerik

Leeuwerik heeft meer fineercollecties van Decospan. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik dan op onderstaande button.

Meer fineercollecties

Naar de decoren

Nordus - Scandinavisch fineer producten

Goed te weten

Fineer is een natuurproduct

Fineer is echt hout en dus een natuurproduct. Iedere boomstam is uniek. Uw fineer kan er dus anders uitzien dan op een staaltje. Ook kunnen afzonderlijke platen er net even anders uitzien.

Wilt u dit absoluut niet? Kies dan voor de optie beeldafwikkeling. Uw fineer komt dan van dezelfde stam en u ontvangt uw platen genummerd.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×