Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Nørdus is een toegankelijke collectie van gefineerd plaatmateriaal die perfect past bij de trend naar een meer Scandinavische en modernistische interieurvormgeving.

De ‘Nørdus’ collectie bevat 8 designs die perfect passen bij een hedendaags interieur en die aanzetten tot creativiteit. Daarom zijn er bij elke houtsoort een aantal mogelijke afwerkingen met lak of olie mogelijk. Zo geeft u ieder interieur een geheel eigen uitstraling. Bekijk de Nordus brochure voor de nodige inspiratie!

Nørdus brochure

Het beste naald- en berkenhout

Voor 'Nørdus' wordt alleen het beste naald- en berkenhout verzameld en zorgvuldig verwerkt tot dun gesneden fineer. Geavanceerde oppervlaktebehandelingen versterken de unieke schoonheid van het hout en benadrukken het 3D aspect ervan.

Uitstekend bewerkbaar met lak, beits of olie

Bij de ontwikkeling van Nørdus is er rekening gehouden met de bewerkingsmogelijkheden van fineer. Aan de hand van het fineer, de lak en beits van Hesse Lignal en de olie van Rubio Monocoat zijn er vele verschillende soorten afwerkingen uitgewerkt. Deze zijn weergegeven in de brochure, maar ook te vinden op de website van Nørdus. Deze is bereikbaar via onderstaande button.

Ontdek de bewerkingsmogelijkheden

Kies uw eigen stijl met Nørdus

Een team van trendwatchers heeft verschillende trendy afwerkingsmogelijkheden voorgesteld zoals metallic tinten, accenten van asgrijs of neutraal wit waardoor 'Nørdus' in elk interieur kan geïntegreerd worden. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Verder naar de producten

Nørdus eigenschappen

  • Geïinspireerd op de Scandinavische trend 
  • Fineerdikte tussen 0,6 mm of 1,5 mm (afhankelijk van houtsoort)
  • Veel bewerkingsmogelijkheden beschikbaar
  • Een massief karakter zonder onderbreking
  • Passende kantafwerking verkrijgbaar

Een snelle indruk?

Wilt u snel een overzicht van de verschillende kleuren en bewerkingsmogelijkheden? Bekijk dan onderstaande video.

Naar de decoren

Goed te weten

Fineer is een natuurproduct

Fineer is echt hout en dus een natuurproduct. Iedere boomstam is uniek. Uw fineer kan er dus anders uitzien dan op een staaltje. Ook kunnen afzonderlijke platen er net even anders uitzien.

Wilt u dit absoluut niet? Kies dan voor de optie beeldafwikkeling. Uw fineer komt dan van dezelfde stam en u ontvangt uw platen genummerd.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op