Nordus gefineerd plaatmateriaal

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Nørdus gefineerd plaatmateriaal

Nørdus gefineerd plaatmateriaal is er voor liefhebbers van Scandinavisch design. Bij dit gefineerd plaatmateriaal wordt fineer op een drager verlijmd. Nørdus gefineerd plaatmateriaal is opgebouwd uit een toplaag van fineer, een drager van MDF en een tegenfineer om de stabiliteit te garanderen. De toplaag is een gevoegd vel fineerhout met de mixmatch-techniek. Bij deze techniek worden stroken fineerhout van verschillende bomen met wisselende snijwijzen bij elkaar gevoegd tot een vel. Nørdus gefineerd plaatmateriaal is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar.

 

Veelgebruikte toepassingen van Nørdus gefineerd plaatmateriaal

Veelgebruikte toepassingen van Nørdus gefineerd plaatmateriaal zijn:

  • Kasten
  • Meubels
  • Keukens
  • Interieuraftimmering

 

Unieke eigenschappen van Nørdus gefineerd plaatmateriaal

Nørdus gefineerd plaatmateriaal is geïnspireerd op de Scandinavische woontrend, waar houtsoorten in lichte kleuren het interieur domineren. Het is de collectie voor liefhebbers van naald- en berkenhout. Dit gefineerd plaatmateriaal is verkrijgbaar in acht designs. Nørdus is volledig naar eigen voorkeur te kleuren doordat er bij iedere houtsoort verschillende afwerkingen met lak, beits en olie zijn ontwikkeld.

 

Bestel Nørdus gefineerd plaatmateriaal eenvoudig online

Het gefineerd plaatmateriaal van Nørdus bestel je eenvoudig en snel in onze webshop. Indien op voorraad geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd. Mocht je nog vragen hebben of advies willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.