Nordus flexfineer

Geen webshopproducten gevonden, neem contact met ons op voor meer informatie.

Nørdus flexfineer

Nørdus flexfineer is de collectie voor liefhebbers van Scandinavisch design. Nørdus flexfineer is buigzaam fineer van hoge kwaliteit, dat verlijmd wordt op een papierdrager. De toplaag van een Nørdus flex bestaat uit een gevoegd vel van 0,6 mm. De belangrijkste eigenschap van dit fineer is de flexibiliteit. Hierdoor is het op een drager van plaatmateriaal (MDF, spaanplaat of multiplex) of op een gebogen oppervlak te verlijmen.

 

Veelgebruikte toepassingen van Nørdus flexfineer

Veelgebruikte toepassingen van Nørdus flexfineer zijn:

  • Meubels
  • Gebogen oppervlakken
  • Balies
  • Kolommen

 

Unieke eigenschappen van Nørdus flexfineer

Nørdus flexfineer is verkrijgbaar in een acht bijzondere designs. De collectie van Nørdus is geïnspireerd op de Scandinavische woontrend, waar houtsoorten in een lichte kleur het interieur domineren. Met de acht designs zijn er allerlei ontwerpen mogelijk. Nørdus is volledig naar eigen voorkeur te kleuren doordat er bij iedere houtsoort verschillende afwerkingen met lak, beits en olie zijn ontwikkeld.

 

Online Nørdus flexfineer bestellen

Het bestellen van Nørdus flexfineer kan eenvoudig in onze webshop. Voor liefhebbers van naald- en berkenhout is deze collectie erg geschikt. Kies het materiaal dat je nodig hebt en plaats vervolgens eenvoudig je bestelling. Mocht je nog vragen hebben of graag meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.