Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Querkus Oak Retro is gebaseerd op het al populaire Querkus Oak Vintage. Oak Vintage is oud eiken fineer met een druk en robuust oppervlak. Oak Retro heeft dezelfde kleur, maar een rustiger oppervlak. Er zijn minder noesten en verkleuringen dan bij Oak Vintage. Wanneer de Querkus Oak Vintage te uitgesproken is, is Oak Retro een uitstekend alternatief. 

Querkus Oak Retro heeft een warme en gezellige uitstraling. 

bekijk decoren, prijzen en afmetingen

Vergelijking

Unieke verwerking 

Door middel van geëigende verwerkingstechnieken en een speciale wijze van het voegen van fineer wordt Querkus Oak Retro geproduceerd. Hierdoor ontstaat er een verschil in kleurtoon ten opzichte van Oak Vintage. Daardoor kunnen deze soorten niet samen in een project worden gebruikt.  

Het robuuste Querkus Oak Vintage

Querkus Oak Retro is slechts een klein deel van de Querkus-collectie. Zoals eerder vermeld, is deze gebaseerd op Oak Vintage. Querkus Oak Vintage heeft ook een robuuste stijl, maar een dikker oppervlak. Hierdoor kunnen er meer bewerkingsmogelijkheden op los worden gelaten. Onder andere distressed. Door middel van willekeurige hamerinslagen is er een grillig patroon aangebracht in het oppervlak. 

Meer over Querkus Oak Vintage

Meerdere soorten eiken fineer

Naast het oude en robuuste Oak Vintage en de afgeleide Oak Retro zijn er meerdere looks met hun eigen speciale uitstraling. Neem bijvoorbeeld Querkus Oak Natural. Dit is de originele standaard eiken look. Daarnaast is er Querkus Oak Smoked. Een krachtige mannelijke look.

OAK NATURAL OAK SMOKED

Querkus Oak Natural
Querkus Oak Natural Adagio, Allegro en Vivace.

Verder naar de producten

Eigenschappen Querkus Oak Retro: 

  • Dikte van 0,6 mm 
  • Geïnspireerd op Querkus Oak Vintage 
  • Kwalitatief hoogstaand en garant voor gezelligheid 
  • Financieel aantrekkelijk in vergelijking met Oak Vintage
Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×