Querkus Oak vintage retro

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Querkus Oak Vintage Retro

Querkus Oak Vintage Retro is een van de uitvoeringen uit de populaire Vintage reeks van Querkus. Querkus Oak Vintage Retro heeft een zachtere gemoedelijkere uitstraling. De perfecte collectie voor wie op zoek is naar een minder uitgesproken maar tegelijkertijd authentiek karakter. Karaktervol eiken fineer met typische kleurnuances en noestjes, waarvan sommige open, geeft een warme en huiselijke sfeer. 

 

Veelgebruikte toepassingen van Querkus Oak Vintage Retro

Op allerlei manieren kan de Querkus Oak Vintage Retro collectie geïntegreerd worden in jouw interieur. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Keukens
  • Kasten
  • Meubels

 

Unieke eigenschappen van Querkus Oak Vintage Retro

Wat Querkus Oak Vintage Retro uniek maakt in de populaire Vintage Reeks, is de zachte, warme en authentieke uitstraling. De Retro collectie is enkel verkrijgbaar in 0,6 mm.

 

Querkus Oak Vintage Retro specialiteiten

Zoals de gehele Vintage reeks is Querkus Oak Vintage Retro verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Harlem, Hoboken en Baltimore. Op deze decors kun je een aantal 3D oppervlaktebewerkingen op loslaten. Voor de Querkus Oak Vintage Retro collectie heb je de keuze uit plain, brushed (B1) en scratched (S1). Met plain ga je voor het effen authentieke oppervlak van eiken fineer. Wanneer je voor brushed kiest, ga je voor een geborsteld oppervlak dat de natuurlijke houtstructuur benadrukt. Bij scratched worden de fineerpanelen met een bepaald patroon geschuurd, waardoor de platen het uiterlijk van een massieve plaat krijgen. Door deze bewerkingen toe te passen, komt het authentieke natuurlijke karakter van Querkus Oak Vintage Retro nog meer tot uiting.

 

Enthousiast geworden van de zachte uitstraling van Querkus Oak Vintage Retro?

In onze webshop vind je in een duidelijk overzicht de verschillende decors van Querkus Oak Vintage Retro. Heb je je keuze gemaakt? Dan plaats je online eenvoudig je bestelling waarna wij voor je aan de slag gaan. Wil je graag vooraf meer advies ontvangen of heb je vragen? Onze echte fineerspecialisten vertellen je graag alles over deze mooie collectie van Querkus.