Arpa HPL

Producten 1-24 van 125

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Arpa HPL restaurant toepassing tafelsArpa HPL restaurant toepassing tafels

Arpa HPL

Arpa HPL is de collectie HPL van het Italiaanse merk Arpa. Wat de Arpa HPL collectie bijzonder maakt, zijn de vele mogelijkheden die volop inspiratie bieden voor design en architectuur. Zo is dit HPL in een groot aantal decors en oppervlaktestructuren verkrijgbaar. In deze collectie is de Italiaanse finesse en creativiteit duidelijk terug te zien.

 

Veelgebruikte toepassingen van Arpa HPL

Enkele veelgebruikte toepassingen van Arpa HPL zijn:

  • Keukenbladen
  • Tafels
  • Meubilair
  • Kasten
  • Deuren

 

Unieke eigenschappen van Arpa HPL

De creatieve decorcollectie maakt Arpa HPL uniek. Dit HPL is verkrijgbaar in een groot aantal bijzondere decors en structuren. De Italiaanse creativiteit is duidelijk terug te zien. Met de Arpa BLOOM collectie is Arpa ook een van de duurzaamste producenten.

 

Arpa HPL BLOOMArpa HPL BLOOM

 

Arpa HPL specialiteiten

Arpa HPL is verkrijgbaar in diverse collecties. Deze collecties zijn stuk voor stuk opgebouwd uit een brede range aan kleuren en structuren. De Arpa Stock collection is er voor wie op zoek is naar stijlvolle HPL met Italiaans design. Deze collectie biedt honderden decors en structuren die voor een uniek interieur zorgen. Daarnaast is Arpa HPL ook verkrijgbaar in de Arpa Losa collectie. Met deze collectie haal je de beleving van authentiek natuursteen van buiten naar binnen. Arpa Losa is HPL met de unieke structuur van leisteen. Ook kun je kiezen voor HPL uit de Magnetico collectie. Zoals de naam al doet vermoeden, onderscheidt deze collectie zich door de unieke magneetkracht.

 

Arpa HPL toepassing keukenArpa HPL toepassing keuken

 

Arpa HPL online bestellen

Voor welke Arpa HPL collectie kies je? Waar je voorkeur ook naar uit gaat, voor het bestellen van Arpa HPL kun je uitstekend in onze webshop terecht. Bestel jij op werkdagen voor 17:00 uur? Indien op voorraad komen wij je bestelling de volgende werkdag al leveren.