De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Dit jaar bestaan wij 110 jaar en dit vieren we met een speciale stapelkorting actie. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Arpa Fenix NTM Bloom

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Arpa FENIX NTM Bloom Arpa FENIX NTM Bloom

Arpa FENIX NTM BLOOM

Arpa FENIX NTM BLOOM is een productietechniek ontwikkeld door Arpa Industriale die milieuvriendelijk is. Er worden minder chemicaliën gebruikt om Arpa FENIX NTM te produceren. Deze op lignine gebaseerde technologie is ontwikkeld om het gebruik van natuurlijke materialen te verhogen in de kern van de decors van FENIX NTM. Lignine is een natuurlijk polymeer dat houtvezels bindt. Na cellulose is lignine het meest voorkomende organische materiaal op aarde. Dankzij de BLOOM technologie vermindert de hoeveelheid fenol met 50%, de CO2 uitstoot met 46%, de watervoetafdruk met 28% en de primaire energievraag met 38%. Dus ben je op zoek naar producten die milieuvriendelijker worden gemaakt? Denk dan aan de BLOOM productietechniek!

 

Veelgebruikte toepassingen van Arpa FENIX NTM BLOOM

Arpa FENIX NTM BLOOM kan op dezelfde manier worden toegepast als Arpa FENIX NTM. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Tafels
  • Keukens
  • Balies
  • Kasten

 

Arpa FENIX NTM Bloom 0770 Rosso Askja Arpa FENIX NTM Bloom 0770 Rosso Askja

 

Unieke eigenschappen van Arpa FENIX NTM BLOOM

Arpa FENIX NTM BLOOM is verkrijgbaar in vier stijlvolle decors: Rosso Askja, Azzurro Naxos, Giallo Kashmir en Verde Brac. Arpa is bezig het met verduurzamen van hun productieproces. Wil jij producten ook milieuvriendelijker geproduceerd zien? Kies dan voor de BLOOM productietechniek. Bekijk hieronder de video!

 

 

Bestel Arpa FENIX NTM BLOOM online

Voor Arpa FENIX NTM BLOOM kun je uitstekend in onze webshop terecht. Kies het gewenste decor en plaats je bestelling eenvoudig en snel online. Mocht je nog vragen hebben over deze duurzame technologie of over de verschillende decors van Arpa FENIX, neem dan gerust contact met ons op.