In verband met een landelijke telefoonstoring zijn wij op dit moment moeilijk bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Stuur bij voorkeur een e-mail naar verkoop@leeuwerik.nl. In dringende gevallen kunt u bellen op de volgende mobiele nummers: 06-33132156 (Eindhoven) of 06-14269025 (Hoevelaken). Excuses voor het ongemak.

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

DeepFlow

                                 

Producten 1-24 van 34

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
DeepFlowDeepFlow

DeepFlow

DeepFlow is de nieuwste collectie van Pfleiderer! In deze collectie vind je premium decoratieve platen met de expressieve kracht van hout. DeepFlow brengt unieke oppervlakken met diepgang en combineert op perfecte wijze de hoogste kwaliteit met een authentieke en realistische uitstraling. DeepFlow van Pfleiderer brengt diepe, natuurlijke structuren op elk oppervlak dat er realistisch uit moet zien en speciaal moet aanvoelen. Gegarandeerd een unieke haptische ervaring! DeepFlow gemelamineerd plaatmateriaal kan als onderdeel van de Pfleiderer decorcollectie ook naadloos worden toegepast in allerlei ontwerpconcepten.

 

Veelgebruikte toepassingen van DeepFlow

Enkele veelgebruikte toepassingen van DeepFlow zijn:

  • Meubels
  • Kasten
  • Keukendeurtjes

                       

 

Unieke eigenschappen van DeepFlow

Wat DeepFlow zo uniek maakt, zijn de diepe en natuurlijke structuren die er realistisch uitzien en ook bijzonder aanvoelen. Met deze structuur zijn er allerlei interieurontwerpen mogelijk.

 
DeepFlow specialiteiten

De collectie van DeepFlow bestaat uit drie structuren:

MR Maestro

MR Maestro is een diepe, dynamische eiken structuur. Perfect voor bloemige hardhouten decors. Door scherpe en in lengterichting donkere poriën worden de groeven van geplankt hout met een gesneden bloem nog levendiger. Deze Maestro structuur onderstreept met het matte, en enigszins doffe, uiterlijk de authenticiteit van het hout. Het brengt ook de houtindruk naar blank hout, waardoor het beeld van gelakt hout kan worden opgeroepen.

 

AL Allegro

AL Allegro is een rechtlijnige structuur, die eruitziet als geborsteld hout. Deze structuur geeft gestreepte houtdecors een bijzondere tactiele ervaring. Als je er goed naar kijkt, zie je dat de groeven variëren in breedte, onderlinge afstand en willekeurige contouren. Het gebroken, matte oppervlak en de incidentele onderbrekingen tonen ook de natuurlijkheid van houdecors, zoals gestreept eiken, iepen, teak of essen.

 

RI Rialto

RI Rialto is een matte naaldhoutstructuur en heeft een fijn en evenwichtig effect. De gestreepte nerf wordt gevormd door de willekeur van minimale rondingen en een subtiele extra groefstructuur, wat zorgt voor een zacht licht- en schaduweffect. Deze Rialto structuur heeft een ontspannen en harmonieus effect, zelfs op gedetailleerde gestreepte houtsoorten en unidecors.

 

Eenvoudig online DeepFlow bestellen

Met de DeepFlow collectie kies je voor iets unieks en gegarandeerd een bijzonder effect. De decors van DeepFlow bestel je eenvoudig in onze webshop. Wil je meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over dit product waarbij we je verschillende stalen laten zien. Daarnaast kun je zelf ook een kijkje wagen door de stalenkaart en/of de brochure aan te vragen.