DeepFlow gemelamineerd plaatmateriaal

Producten 1-24 van 27

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

DeepFlow gemelamineerd plaatmateriaal

DeepFlow is de nieuwste collectie gemelamineerd plaatmateriaal van Pfleiderer. DeepFlow gemelamineerd plaatmateriaal zijn decoratieve platen met de expressieve kracht van hout. Deze collectie biedt unieke oppervlakken met diepgang. Het combineert op een perfecte manier een realistische en authentieke look met de hoogste kwaliteit. DeepFlow gemelamineerd plaatmateriaal brengt meerdere natuurlijke, diepe structuren op alle oppervlakken die er realistisch uit moeten zien en bijzonder aan moeten voelen. Als onderdeel van de Pfleiderer decorcollectie, kan het gemelamineerd plaatmateriaal van DeepFlow ook naadloos worden toegepast in allerlei ontwerpconcepten.

 

Veelgebruikte toepassingen van DeepFlow gemelamineerd plaatmateriaal

Veelgebruikt toepassingen van DeepFlow gemelamineerd plaatmateriaal zijn:

  • Meubels
  • Kasten
  • Keukendeurtjes

 

Unieke eigenschappen van DeepFlow gemelamineerd plaatmateriaal

DeepFlow is een unieke collectie gemelamineerd plaatmateriaal. Dat komt door de diepe en natuurlijke structuren die er realistisch uitzien en ook bijzonder aanvoelen.

 

DeepFlow gemelamineerd plaatmateriaal specialiteiten

DeepFlow gemelamineerd plaatmateriaal is opgedeeld in drie structuren:

MR Maestro

MR Maestro is een dynamische, diepen eiken structuur. Een perfecte structuur voor bloemige hardhouten decors. Deze structuur benadrukt met de matte, en enigszins doffe, look de authenticiteit van hout. Het beeld van gelakt hout wordt ook opgeroepen, omdat het ook de houtindruk naar blank hout brengt.

AL Allegro

AL Allegro is een rechtlijnige structuur die lijkt op geborsteld hout. Het geeft gestreepte houtdecors een indrukwekkende ervaring. Ook benadrukken het gebroken, matte oppervlak van de nerflijnen en de incidentele onderbrekingen de natuurlijkheid van houdecors, zoals gestreept eiken, iepen, teak of essen.

RI Rialto

RI Rialto is een matte naaldhoutstructuur. Deze structuur heeft een fijn en evenwichtig effect. Deze Rialto structuur geeft een ontspannen en harmonieus effect, zelfs op gedetailleerde gestreepte houtsoorten en unidecors.

 

Bestel DeepFlow gemelamineerd plaatmateriaal online

In onze webshop plaats je eenvoudig jouw bestelling voor DeepFlow gemelamineerd plaatmateriaal. Wil je graag meer informatie ontvangen over deze bijzondere collectie? Neem dan contact met ons op.