De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Pfleiderer HPL en gemelamineerd plaatmateriaal: Duropal en ThermopalPfleiderer HPL en gemelamineerd plaatmateriaal: Duropal en Thermopal

Pfleiderer HPL en gemelamineerd plaatmateriaal

Pfleiderer HPL en gemelamineerd plaatmateriaal is een garantie voor Duitse topkwaliteit. De collectie HPL van Pfleiderer is Duropal en de collectie gemelamineerd plaatmateriaal is Thermopal. Beide collecties zijn een van de uitblinkers in het ruime decoratieve assortiment van Leeuwerik. Het gemelamineerd plaatmateriaal (Thermopal) is in kleurkoppeling met het HPL van Pfleiderer (Duropal) verkrijgbaar. Hetzelfde decor met dezelfde structuur. Alle kleuren uit de kleurkoppelingscollectie hebben wij op voorraad liggen en zijn snel leverbaar. De hoge kwaliteit in combinatie met de vele designs en structuren maakt het HPL en gemelamineerd plaatmateriaal van Pfleiderer populaire producten. DeepFlow is de nieuwste collectie gemelamineerd plaatmateriaal van Pfleiderer. DeepFlow brengt meerdere natuurlijke, diepe structuren op alle oppervlakken die er realistisch uit moeten zien en bijzonder aan moeten voelen. 

 

Veelgebruikte toepassingen van Pfleiderer HPL en gemelamineerd plaatmateriaal

Pfleiderer HPL en gemelamineerd plaatmateriaal is erg veelzijdig. Enkele veelgebruikte toepassingen van Pfleiderer HPL zijn:

  • Kasten
  • Keukens/keukenbladen
  • Meubels
  • Tafels
  • Balies

 

Pfleiderer HPL Duropal

 

Enkele veelgebruikte toepassingen van Pfleiderer gemelamineerd plaatmateriaal zijn:

  • Maatmeubilair
  • Keukendeurtjes
  • Wand- en plafondafwerking

 

Pfleiderer gemelamineerd plaatmateriaal Thermopal

 

Bekijk de vele decors van Pfleiderer HPL en gemelamineerd plaatmateriaal

Wil jij Pfleiderer HPL en/of gemelamineerd plaatmateriaal toepassingen in jouw project? Bekijk dan de vele mogelijkheden in onze webshop en plaats vervolgens eenvoudig je bestelling. Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur je bestelling aan ons doorgeeft, komen wij de volgende werkdag het plaatmateriaal al leveren!