Duropal HPL

Producten 1-24 van 309

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Duropal HPL decoren Duropal HPL decoren

Duropal HPL

Duropal HPL is Duitse topkwaliteit. De meer dan 300 HPL designs geven een uitgebreide keuze. Duropal HPL staat bekend om de vele decors, maar heeft ook een divers aanbod aan structuren. Hierin zijn glans- en matstructuren opgenomen, maar ook speciale structuren waarmee het gevoel van stucwerk of echt hout wordt geëvenaard. Duropal HPL is geschikt voor horizontale interieurtoepassingen, waar decoratieve waarde gecombineerd wordt met gebruiksgemak en lange levensduur.

 

Veelgebruikte toepassingen van Duropal HPL

In de interieurbouw wordt Duropal HPL veel toegepast. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Keukens en keukenbladen
  • Meubels
  • Balies
  • Tafels
  • Kasten
  • Deuren

 

Duropal HPL Maxima Medisch Centrum

 

Unieke eigenschappen van Duropal HPL

Als enige HPL producent biedt Duropal de unieke afmetingen 410 x 130 cm, 280 x 207 cm en 244 x 122 cm aan. Ook kun je vragen naar de unieke deurmaatcollectie. Duropal HPL is in kleurkoppeling verkrijgbaar met het gemelamineerde plaatmateriaal van Thermopal. Hetzelfde decor met dezelfde structuur.

Daarnaast voldoet Duropal HPL als eerste HPL producent aan de eisen die bij het “Blauer Engel” certificaat horen. Dit is een milieucertificaat wat wordt uitgegeven door een onafhankelijk instituut. Het bevestigt dat een product op de belangrijkste milieuaspecten minder milieubelastend is dan soortgelijke producten. Ook geeft dit certificaat aan dat het product veilig is voor consumenten.

 

Duropal HPL uit voorraad leverbaar

Alle decors uit de Duropal kleurkoppelingscollectie liggen standaard bij ons op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd! Plaats je bestelling in de webshop en wij komen het materiaal de volgende werkdag leveren.