Polyrey Monochrom Compact

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Polyrey Monochrom Compact

Polyrey Monochrom Compact is een collectie massieve compactplaten met een dikte vanaf 6 mm van Polyrey die door en door gekleurd zijn. De ideale collectie voor het vervaardigen van premium meubilair en elegante design inrichtingen! De kern en de decoratieve zijden hebben hetzelfde gekoppelde decor, waardoor er een massief effect ontstaat. De compactplaten creëren een massief effect zonder behandeling van de randen. Deze platen zijn verkrijgbaar in vier kernkleuren, een groot aantal elegante decors en diverse oppervlaktestructuren. De compactplaten uit de Polyrey Monochrom Compact collectie zijn bestand tegen krassen, schokken en vocht.

 

Veelgebruikte toepassingen van Polyrey Monochrom Compact

Polyrey Monochrom Compact is speciaal ontworpen voor het realiseren van premium meubilair en design interieurprojecten. Deze compactplaten zijn geschikt voor toepassingen in ruimtes met een hogere luchtvochtigheid (zoals badkamers, keukens en kleedruimtes), openbare omgevingen en gevoelige omgevingen (zoals ziekenhuizen). Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Werkbladen
  • Balies
  • Meubilair
  • Muurbekleding
  • Scheidingswanden

 

Unieke eigenschappen van Polyrey Monochrom Compact

Zoals je gewend bent van Polyrey, is ook Polyrey Monochrom Compact behandeld met een speciale antibacteriële Sanitized behandeling op basis van zilverionen. Dit is een actief bacterie dodende behandeling die 99,9% van de bacteriën doodt. Hierdoor leent Polyrey Monochrom Compact zich uitstekend voor toepassingen in openbare ruimtes (zoals winkels, horecagelegenheden en ziekenhuizen) en particuliere keukens.

 

Bestel Polyrey Monochrom Compact in onze webshop

Je kunt voor het bestellen van Polyrey Monochrom Compact uitstekend in onze webshop terecht. Bekijk het grote aantal decors, de verkrijgbare kernkleuren en de diverse structuren en plaats vervolgens je bestelling. Wil je graag meer informatie ontvangen over deze elegante en inspirerende collectie? Neem dan contact met ons op.