Querkus Oak smoked

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
  1. Querkus eiken gefineerd MDF Arabica (Smoked)
    Querkus eiken gefineerd MDF Arabica (Smoked)
per pagina

Querkus Oak Smoked

Querkus Oak Smoked is een van de collecties van het populaire Querkus. Fineer van Querkus Oak Smoked heeft een robuust karakter en straalt pure klasse uit. Door het eiken in de kern te roken, krijgt het fineer een stoere uitstraling. De typische eigenschappen van het eikenhout en het traditionele rookproces creëren een donkere, krachtige look. Querkus Oak Smoked is verkrijgbaar in twee fineerdiktes (0,6 mm en 1,5 mm) en drie looks: Havana, Arabica en Robusta.

 

Veelgebruikte toepassingen van Querkus Oak Smoked

De stoere uitstraling van Querkus Oak Smoked kan op verschillende manieren in het interieur toegepast worden. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Keukens
  • Kasten
  • Meubels
  • Lambriseringen
  • Wanden

 

Querkus Oak Smoked specialiteiten

Afhankelijk van de dikte van het fineer, kan Querkus Oak Smoked met verschillende 3D oppervlaktebewerkingen geleverd worden. Met deze bewerkingen individualiseer je het beeld en realiseer je een uniek en eigen product. Zo heb je de keuze uit plain, brush- en scratchbewerkingen van het eiken fineer en distressed. Bij plain is het oppervlak van het fineer effen en kun je de platen nog verder naar wens afwerken. Brushed is een geborsteld oppervlak dat de natuurlijke houtstructuur accentueert en diepte creëert. Brushed is beschikbaar in B1, B2 en B3. Hoe hoger het getal, hoe dieper de geborstelde structuur. Wanneer je voor scratched kiest, worden de Querkus Oak Smoked panelen geschuurd met een bepaald patroon, waardoor ze eruit zien als een massieve plaat. De scratchbewerking is in maar liefst vijf verschillende bewerkingen verkrijgbaar: S1, S2, S3, S4 en S5. Ze hebben alle vijf een ander patroon. Distressed zorgt door middel van willekeurig aangebrachte hamerinslagen voor een grillig patroon.

 

Plaats eenvoudig online je bestelling voor Querkus Oak Smoked

Wil je het stijlvolle Querkus Oak Smoked bestellen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop waar je in een duidelijk overzicht de verschillende mogelijkheden ziet. Bepaal de look, de dikte en de touch van het fineer en plaats vervolgens je bestelling. Wil je graag advies ontvangen bij het maken van je keuze? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.