Querkus Oak vintage intense

Geen webshopproducten gevonden, neem contact met ons op voor meer informatie.

Querkus Oak Vintage Intense

Querkus Oak Vintage Intense is een van de authentieke collecties uit de Querkus Vintage reeks. Vintage Intense is een special in de Vintage reeks dankzij de sterk verweerde uitstraling. Het oppervlak heeft een diep uitgesleten structuur, embossed, waardoor het lijkt alsof het hout al een lang verleden kent. Deze extra diepe structuur geeft een unieke en doorleefde uitstraling aan elk interieur.  

 

Veelgebruikte toepassingen van Querkus Oak Vintage Intense

Querkus Oak Vintage Intense kan op diverse manieren toegepast worden in het interieur. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Keukens
  • Kasten
  • Meubels

 

Unieke eigenschappen van Querkus Oak Vintage Intense

Het oppervlak van Querkus Oak Vintage Intense heeft een diep uitgesleten structuur. Deze uitgesleten structuur is in geen andere Querkus variant te verkrijgen!

 

Querkus Oak Vintage Intense specialiteiten

Zoals de gehele Vintage reeks is Querkus Oak Vintage Intense verkrijgbaar in 3 kleuren: Harlem, Hoboken en Baltimore. Vintage Intense is enkel met een toplaag van 3,5 mm verkrijgbaar. Met deze dikte van het fineer kun je de diep uitgesleten structuur, embossed, bereiken.

 

Bestel Querkus Oak Vintage Intense eenvoudig online

Wil jij de unieke en doorleefde uitstraling van Querkus Oak Vintage Intense realiseren? Deze mooie fineerspecial van Querkus bestel je eenvoudig in onze webshop. Wil je graag meer informatie ontvangen of heb je vragen voor onze productspecialisten? Neem dan gerust contact met ons op.