Querkus Vivace

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Querkus Vivace

Querkus Vivace is een van de drie uitstralingen van Querkus Oak Natural. Querkus Oak Natural staat voor het klassieke uiterlijk van eiken fineer en is hout in één van zijn puurste vormen. Querkus Vivace heeft een grotere variatie in natuurlijke kleur van eikenhout. De meest natuurlijke kenmerken van eikenhout zoals knopen en noesten zijn zichtbaar. Zoals de gehele Querkus Oak Natural collectie zijn de Querkus Vivace panelen niet behandeld en worden ze naar eigen smaak verder afgewerkt met beits, lak of olie.

 

Veelgebruikte toepassingen van Querkus Vivace

Enkele veelgebruikte toepassingen van Querkus Vivace zijn:

  • Keukens
  • Kasten
  • Meubels
  • Balies

 

Querkus Vivace specialiteiten

De Querkus Vivace panelen maak je uniek en persoonlijk door te kiezen voor de gewenste oppervlaktebewerking. Afhankelijk van de dikte van het fineer heb je de keuze uit plain, brushed, scratched en distressed. Wanneer je voor plain kiest, is het oppervlak van eiken fineer effen. Bij brushed wordt het oppervlak geborsteld wat de authentieke houtstructuur beter tot haar recht laat komen en diepte creëert. Bij brushed heb je de keuze uit B1, B2 en B3 waarbij geldt: hoe hoger het getal, hoe dieper de geborstelde structuur. Bij de scratchbewerking worden de panelen met een bepaald patroon geschuurd, waardoor ze het uiterlijk krijgen van een massieve plaat. Bij scratched heb je de keuze uit maar liefst vijf bewerkingen: S1, S2, S3, S4 en S5. Iedere bewerking heeft een ander patroon. Bij distressed wordt een grillig patroon gecreëerd door middel van willekeurige hamerinslagen. Met deze oppervlaktebewerkingen breng je de Querkus Vivace panelen tot leven!

 

Eenvoudig online Querkus Vivace bestellen

Het bestellen van Querkus Vivace doe je eenvoudig in onze webshop. Wil je graag advies ontvangen van onze fineerspecialisten bij het maken van je keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag meer informatie over de Querkus collectie.