Querkus Oak natural

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Querkus Oak Natural

Querkus Oak Natural staat voor het klassieke uiterlijk van eiken fineer. Het is hout in één van zijn puurste vormen. Voor een authentieke look is Querkus een echte aanrader. Querkus Oak Natural heeft drie verschillende looks met een unieke uitstraling: Adagio, Allegro en Vivace. De Querkus Oak Natural platen zijn niet behandeld en worden naar eigen smaak verder afgewerkt met beits of lak.

 

Toepassingen voor Querkus Oak Natural

De Querkus Oak Natural is erg veelzijdig en kan voor verschillende eindproducten toegepast worden:

  • Keukens
  • Kasten
  • Kleine meubels

 

Unieke eigenschappen van Querkus Oak Natural

Door de voegmethodiek heeft Querkus Oak Natural een uniek en eigen beeld.

 

Querkus Oak Natural specialiteiten

Querkus Oak Natural kan met verschillende oppervlaktebewerkingen worden geleverd. Met deze oppervlaktebewerkingen kun je het beeld individualiseren waardoor eer een eigen en uniek product ontstaat. Zo kun je kiezen voor plain, distressed, brush- en scratchbewerkingen van het eiken fineer. Bij plain is het oppervlak van eiken fineer effen en kunnen de platen nog verder afgewerkt worden. Bij distressed wordt door middel van willekeurig aangebrachte hamerinslagen een grillig patroon gecreëerd. Brushed is een geborsteld oppervlak die de natuurlijke houtstructuur beter tot haar recht laat komen. Bij brushed is er keuze uit B1, B2 en B3. Hoe hoger het getal, hoe dieper de geborstelde structuur. Bij een scratchbewerking worden de Querkus Oak Natural panelen met een bepaald patroon geschuurd, waardoor ze het uiterlijk krijgen van een massieve plaat. Scratched is in maar liefst vijf verschillende bewerkingen beschikbaar: S1, S2, S3, S4 en S5. Iedere bewerking heeft een ander patroon.

 

Haal de eiken look in huis met Querkus Oak Natural

Voor het bestellen van Querkus Oak Natural kun je uitstekend in onze webshop terecht. Ontdek de verschillende looks en oppervlaktebewerkingen en plaats vervolgens eenvoudig je bestelling. Wil je graag eerst Querkus Oak Natural op groot formaat zien? Dan ben je van harte welkom in onze Fineerstudio.