Resopal compactplaat

Geen webshopproducten gevonden, neem contact met ons op voor meer informatie.

Resopal compactplaat

De opbouw van een Resopal compactplaat kun je vergelijken met de opbouw van Resopal HPL. Maar door de meerdere lagen is een Resopal compactplaat verkrijgbaar in meerdere diktes. Aan beide zijden heeft deze compactplaat hetzelfde decor en het heeft geen aparte randbescherming nodig. Gegarandeerd een massief effect! De compactplaten zijn verkrijgbaar in diverse kleurkernen. Het Duitse Resopal staat bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid en de uitgebreide decorcollectie. Die uitgebreide decorcollectie vol bijzondere designs en structuren is ook verkrijgbaar in de robuuste compactplaten van Resopal.

 

Veelgebruikte toepassingen van een Resopal compactplaat

Een Resopal compactplaat kan toegepast worden in openbare ruimtes, gevoelige omgevingen (zoals ziekenhuizen) en ruimtes met een hogere luchtvochtigheid (bijvoorbeeld badkamers, kleedruimtes en keukens). Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Werkbladen
  • Balies
  • Meubilair
  • Scheidingswanden
  • Muurbekleding

 

Online Resopal compactplaten bestellen

Wil je Resopal compactplaten bestellen voor jouw project? Ga dan naar onze webshop, bekijk de verschillende decors en mogelijkheden en plaats vervolgens eenvoudig je bestelling. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze productspecialisten.