Thermopal gemelamineerd plaatmateriaal

     

Producten 1-24 van 317

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Thermopal gemelamineerd plaatmateriaal

Thermopal gemelamineerd plaatmateriaal is de ideale decoratieve plaat voor het maken van meubilair. Dit product wordt vaak ingezet voor verticale toepassingen als maatmeubilair en keukens, keukenkastdeuren en wand- en plafondafwerking. Thermopal gemelamineerd plaatmateriaal kan geband, geboord, gefreesd en gezaagd worden tot een component ter vervaardiging van een uniek meubel. Thermopal staat voor topkwaliteit op het gebied van plaatmateriaal in verschillende uitvoeringen. Zo is het gemelamineerd plaatmateriaal van Thermopal ook verkrijgbaar in brandvertragende en vochtwerende kwaliteit.

 

Veelgebruikte toepassingen van Thermopal gemelamineerd plaatmateriaal

Enkele veelgebruikte toepassingen van Thermopal gemelamineerd plaatmateriaal zijn:

  • Keukens
  • Wand- en plafondafwerking
  • Meubilair
  • Balies
  • Badkamermeubels
  • Standbouw

 

Unieke eigenschappen van Thermopal gemelamineerd plaatmateriaal

Thermopal gemelamineerd plaatmateriaal is in kleurkoppeling met Duropal HPL verkrijgbaar. Alle kleuren uit de kleurkoppelingscollectie hebben we op voorraad liggen in ons geautomatiseerd magazijn en kunnen wij binnen 24 uur leveren. Met de grote kleurencollectie en de verschillende oppervlaktestructuren kun je met het gemelamineerd plaatmateriaal van Thermopal jouw projecten volledig naar wens realiseren.

 

Snelle levering van Thermopal gemelamineerd plaatmateriaal

Je bestelling voor Thermopal gemelamineerd plaatmateriaal plaats je eenvoudig in onze webshop. Heb je je bestelling op een werkdag voor 17:00 uur geplaatst? Dan komen wij het materiaal de volgende werkdag al leveren.