In verband met een landelijke telefoonstoring zijn wij op dit moment moeilijk bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Stuur bij voorkeur een e-mail naar verkoop@leeuwerik.nl. In dringende gevallen kunt u bellen op de volgende mobiele nummers: 06-33132156 (Eindhoven) of 06-14269025 (Hoevelaken). Excuses voor het ongemak.

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Thermopal Primeboard XTreme mat (XT) bannerThermopal Primeboard XTreme mat (XT) banner

Thermopal PrimeBoard XTreme mat (XT)

Thermopal PrimeBoard XTreme is verkrijgbaar in twee afwerkingen, waaronder een matte finish (XT). PrimeBoard van Thermopal zijn gemelamineerde platen voorzien van een aantal laklagen. Voor deze lakbewerking heb je de keuze uit een matte (XT) of hoogglans (XG) afwerking. De finish XTreme mat (XT) is op dit moment erg populair. Het matte oppervlak nodigt uit tot aanraken, is anti-fingerprint en zorgt voor een fluweelzacht gevoel.

 

Veelgebruikte toepassingen van Thermopal PrimeBoard XTreme mat (XT)

Enkele veelgebruikte toepassingen van Thermopal PrimeBoard XTreme mat (XT) zijn:

  • Meubels
  • Keukenfronten
  • Badkamermeubels
  • Balies

 

Thermopal Primeboard XTreme mat (XT) toepassingen

 

Bestel Thermopal PrimeBoard XTreme mat (XT) online

Thermopal PrimeBoard XTreme mat (XT) bestel je gemakkelijk in onze webshop. Bekijk de verschillende mogelijkheden en bestel het decor van jouw keuze. Wil je vooraf meer informatie ontvangen over Thermopal of PrimeBoard? Neem dan contact op met onze productspecialisten.