Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


Look Likes, design fineer bij Leeuwerik

Leeuwerik presenteert u de Look Likes collectie. Een fineerproduct dat zowel visueel aantrekkelijk als betaalbaar en milieuvriendelijk is. Kortom, decoratief plaatmateriaal met uiteenlopende mogelijkheden.

Echt hout, maar dan een tikkeltje anders

Look Likes wordt gemaakt van echt hout, maar niet met de echte houtsoort. Houtsoorten zoals ayous, fichte of populier krijgen het uiterlijk van een andere houtsoort zoals eik, ebbenhout of teak. Daarnaast is er de art-collectie van Look Likes, met vijf gedurfde en kunstzinnige designs.

Look Likes - Duurzaam gecertificeerd

De Look’likes collectie wordt ingedeeld in 3 groepen. Een collectie FSC gecertificeerde eiken, een collectie FSC gecertificeerd exotische houtsoorten en enkele trendy decoren. Deze duurzame design collectie komt in verschillende productvarianten waardoor iedere toepassing moeiteloos kan uitgevoerd worden.

Verder naar de producten

Eigenschappen van Look Likes

- Uiterlijk van massief hout
- Betaalbare fineercollectie
- Exotische en standaard houtsoorten
- Verkrijgbaar als dunfineer in 0,6 mm
- Afmeting is 305 x 124 cm

Naar de decoren

Look Likes producten

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×