Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


Querkus Oak Natural

Querkus Oak Natural staat voor het unieke uiterlijk van eiken fineer. Het is hout in één van zijn puurste vormen. Het Querkus fineer is afkomstig uit de gecontroleerde bossen van Kroatië en duurzaam geproduceerd. Dit wordt gegarandeerd door het FSC certificaat dat Querkus heeft. Voor een authentieke look is Querkus een echte aanrader.  

Querkus Adagio, Allegro en Vivace 

Querkus Oak Natural heeft drie verschillende looks, namelijk Adagio, Allegro en Vivace. Adagio is de rustige variant van het eiken fineer. Allegro heeft een drukker oppervlak, maar wel nog het strakke design van eiken fineer. Oak Natural Vivace wordt gekenmerkt door de knopen in het oppervlak. 

Meer informatie:
Adagio Allegro Vivace

Querkus Oak Natural
Querkus Oak Natural Adagio, Allegro en Vivace.

De verschillende scratch- en brushbewerkingen

De gefineerde panelen van Querkus Oak Natural kunnen met verschillende oppervlaktebewerkingen worden geleverd. Dit zijn de zogenaamde scratch- en brushbewerkingen van het eiken fineer.

Brushed
Bij brushed-bewerkingen wordt het oppervlak geborsteld waardoor de natuurlijke houtstructuur van eiken fineer beter naar voren komt. In Brushed bewerkingen is er keuze uit B1, B2 en B3. Hoe hoger het getal hoe dieper de geborstelde structuur. 

Scratched
Bij een scratched-bewerking worden de panelen met een bepaald patroon geschuurd. Hierdoor krijgen ze het uiterlijk van een massieve plaat. Scratched is in maar liefst 5 verschillende bewerkingen beschikbaar.  

Bekijk de scratch- en brushbewerkingen

Uiteindelijk kan Querkus nog verzaagd worden en bewerkt worden door middel van een vernis of olie.  

De afbeeldingen van de Querkus collectie geven een indruk van het decor. Het is een natuur product, dit betekent dat iedere plaat uniek is.

Verder naar de producten

Kenmerken van Querkus Oak Natural

- FSC® gecertificeerd
- Authentiek eikenhout
- Strak en modern
- Verkrijgbaar in dunfineer en verlijmd op drager
- Tijdloos populair

Veel verschillende eiken fineren  

Querkus is de oplossing voor de trends van nu. We willen duurzaam design combineren met authentieke materialen met strakke, moderne elementen. Verkrijgbaar in meerdere designs. 

BEKIJK DE VOLLEDIGE QUERKUS-COLLECTIE

Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Querkus - Oak Natural producten

Goed te weten

Acclimatiseren

Wanneer u platen toepast in een ruimte met een ander klimaat dan in de ruimte waar ze waren opgeslagen (bijv. nieuwbouw woning met een relatieve hoge luchtvochtigheid), dan moeten ze gedurende enige tijd in deze ruimte worden opgeslagen om te acclimatiseren.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op