Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


Querkus Oak Natural

Querkus Oak Natural staat voor het klassieke uiterlijk van eiken fineer. Het is hout in één van zijn puurste vormen. Voor een authentieke look is Querkus een echte aanrader.  

Drie bijzondere trenddecoren

Querkus Oak Natural heeft drie verschillende looks, namelijk Adagio, Allegro en Vivace. Adagio is de rustige variant van het eiken fineer. Allegro heeft een drukker oppervlak, maar wel nog het strakke design van eiken fineer. Oak Natural Vivace wordt gekenmerkt door de knopen en noesten in het oppervlak. 

Bekijk specificaties, afmetingen en prijzen
Adagio Allegro Vivace

Querkus Oak Natural
Querkus Oak Natural Adagio, Allegro en Vivace.

Querkus Oak Vintage Original en Oak Vintage Retro, de authentieke en historische look

Querkus Oak Vintage Original is gemaakt van eiken balken uit oude treinstellen. Hierdoor heeft Oak Vintage Original een oude en robuuste uitstraling waarmee je de historie in huis haalt. Bent u op zoek naar een rustiger oppervlak? Dan is Querkus Oak Vintage Retro zeer interessant. Dit eiken fineer heeft dezelfde kleur, met een rustigere structuur.

ONTDEK OAK VINTAGE ORIGINAL ONTDEK OAK VINTAGE RETRO  

Scratch en Brush brengt het eiken fineer tot leven

De gefineerde panelen van Querkus Oak Natural kunnen met verschillende oppervlaktebewerkingen worden geleverd. Dit zijn de zogenaamde scratch- en brushbewerkingen van het eiken fineer.

Brushed
Bij brushed-bewerkingen wordt het oppervlak geborsteld waardoor de natuurlijke houtstructuur van eiken fineer beter naar voren komt. In Brushed bewerkingen is er keuze uit B1, B2 en B3. Hoe hoger het getal hoe dieper de geborstelde structuur. 

Scratched
Bij een scratched-bewerking worden de panelen met een bepaald patroon geschuurd. Hierdoor krijgen ze het uiterlijk van een massieve plaat. Scratched is in maar liefst 5 verschillende bewerkingen beschikbaar.  

Bekijk de scratch- en brushbewerkingen

De afbeeldingen van de Querkus collectie geven een indruk van het decor. Het is een natuur product, dit betekent dat iedere plaat uniek is.

Verder naar de producten

Kenmerken van Querkus Oak Natural

- FSC® gecertificeerd
- Authentiek eikenhout
- Strak en modern
- Verkrijgbaar in dunfineer en verlijmd op drager
- Tijdloos populair 

Het bekende Querkus eiken fineer

Querkus is het echte authentieke eiken fineer. Met 12 verschillende trenddesigns, is er ongetwijfeld een geschikte voor uw project. Of u nu op zoek bent naar het klassieke lichte eiken fineer of donker gerookt eiken. Het is mogelijk bij Leeuwerik. 

BEKIJK DE VOLLEDIGE QUERKUS COLLECTIE 

Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Querkus - Oak Natural producten

Goed te weten

Acclimatiseren

Wanneer u platen toepast in een ruimte met een ander klimaat dan in de ruimte waar ze waren opgeslagen (bijv. nieuwbouw woning met een relatieve hoge luchtvochtigheid), dan moeten ze gedurende enige tijd in deze ruimte worden opgeslagen om te acclimatiseren.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×