Querkus Adagio

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Querkus Adagio

Querkus Adagio is een van de drie varianten uit de Querkus Oak Natural collectie. Querkus Adagio is zeer egaal van kleur, rustig gelijnd en staat voor het klassieke uiterlijk. Het is hout in één van zijn puurste vormen. De Querkus Adagio platen zijn niet behandeld en worden naar eigen smaak verder afgewerkt met lak, beits of olie.

 

Veelgebruikte toepassingen van Querkus Adagio

De authentieke look van Querkus Adagio kan op diverse manieren in het interieur worden toegepast. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Keukens
  • Kasten
  • Meubels
  • Balies

 

Querkus Adagio specialiteiten

De Querkus Adagio platen maak je uniek en eigen met de diverse oppervlaktebewerkingen. Afhankelijk van de dikte van het fineer heb je de keuze uit plain, brush- en scratchbewerkingen van het eiken fineer en distressed. Wanneer je kiest voor plain, is het oppervlak van eiken fineer effen. Brushed is een geborsteld oppervlak wat de natuurlijke houtstructuur accentueert en diepte creëert. Bij deze oppervlaktebewerking heb je keuze uit B1, B2 en B3. Hoe hoger het getal, hoe dieper de geborstelde structuur. Bij een scratchbewerking worden de Querkus Adagio panelen met een bepaald patroon geschuurd. Scratched is in maar liefst vijf oppervlaktebewerkingen verkrijgbaar: S1, S2, S3, S4 en S5. Deze vijf bewerkingen hebben allen een ander patroon. Bij distressed wordt een grillig patroon gecreëerd door willekeurige hamerinslagen.

 

Bestel Querkus Adagio online

Met Querkus Adagio haal je de rustige klassieke uitstraling van eiken fineer in huis. Deze mooie panelen bestel je eenvoudig en snel in onze webshop. Wil je graag eerst meer informatie over onze Querkus collectie of heb je vragen? Neem dan contact op met onze fineerspecialisten.