Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Resopal voor decoratieve interieurtoepassingen

Als één van de grote HPL producenten van Europa noemt Resopal zich “Pioneer of Surfaces”. De Resopal collectie is tot stand gekomen door een samenwerking tussen architecten en interieurbouwers. Frisse unikleuren en authentieke houtrepro’s wisselen af met ruige steendecoren.

Door de veelzijdigheid is Resopal één van de favoriete producten van architecten, interieurbouwers en industriële verwerkers.

Specialist in houtdecoren

Resopal heeft maar liefst 265 verschillende decoren in het assortiment. Daarbij hebben ze zich gespecialiseerd in houtdecoren. Maar liefst 92 decoren hebben het uiterlijk van hout. Dit loopt uiteen van het altijd populaire eiken, naar het lichte maple en vuren, maar ook donkere houtsoorten, zoals zebrano en macassar. Uiteraard worden deze gecombineerd met de unieke houtstructuren. Zo wordt de look en feel van massief hout in huis gehaald.  

Bekijk de houtdecoren

Resopal houtdecoren

Resopal Traceless Premium, anti-fingerprint

Een van de meest unieke structuren is Resopal Traceless. Een zeer zacht oppervlak met een unieke kleur. Traceless is ideaal voor interieurtoepassingen met hoge designstandaarden. Enkele decoren zijn ook geschikt voor horizontale toepassingen.

Vraag anti-fingerprint stalen aan

Resopal Traceless

14 bijzondere structuren

Resopal heeft maar liefst 14 structuren in de collectie opgenomen. 4 unieke houtnerven, 2 steenstructuren, 1 canvasstructuur en verschillende mat- en glansstructuren. Hierdoor zijn de kleuren eindeloos te combineren voor een uniek oppervlak.

Naar de structuren

Verder naar de producten

Resopal eigenschappen

- Krasbestendig
- Hittebestendig
- Stootvast
- Slijtvast
- Eenvoudig schoon te maken
- 0,8 mm – 3 mm dik

REinvent with Resopal

In de nieuwe collectie speelt Resopal in op drie trends; REdefine Nature, REstyle Mettallics en REload colours. Door deze trends uit te werken is er een veelzijdige, gebalanceerde en vooruitkijkende collectie tot stand gekomen. 

Bekijk kleuren en vraag gratis stalen aan

Naar de decoren

Goed te weten

Vingerafdrukken op HPL

Vaak zijn er vingerafdrukken en/of vetvlekken zichtbaar op donkerkleurige hpl die moeilijk te verwijderen zijn met standaard schoonmaakmiddelen. Dit is vaak simpel op te lossen door het oppervlak te reinigen met pure groene Dreft, let wel alleen met deze variant zijn er goede ervaringen. Even laten intrekken en dan met een lauw sopje afnemen.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×