Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Shinnoki is een uniek fineerproduct. Het is een combinatie van fineer met verschillende laklagen. De toplaag is gemaakt van fineerhout, dit wordt afgemaakt met een kern van MDF en een tegenfineer op de achterzijde voor de stabiliteit van de plaat. Deze plaat wordt kant-en-klaar geleverd. De Shinnoki panelen kunnen dus meteen worden toegepast zonder verdere verwerking.  

Shinnoki heeft onvoorstelbaar veel toepassingsmogelijkheden. Zowel binnenshuis zoals in de woonkamer, badkamer of keuken, maar ook in winkelinrichtingen of kantoorgebouwen. Noem het en Shinnoki kan er voor gebruikt worden. 

Bekijk decoren, prijzen en maatvoering

Shinnoki, fineerproducten in diverse houtsoorten 

De fineerproducten van Shinnoki zijn in 17 verschillende designs verkrijgbaar. Hierin is er veel variatie voorhanden. Van klassiek en authentiek, tot moderen en strak. In deze decoren zijn maar liefst 8 designs van het populaire eikenhout opgenomen. 

Op een aantal decoren van deze collectie is een extra structuur aangebracht. Deze zorgt voor een extra natuurlijke uitstraling. Hierdoor lijkt het niet alleen op echt hout. Het voelt ook zo aan. Alle Shinnoki panelen zijn ook voorzien van een beschermende folie.  

De mixmatch techniek van Shinnoki 

Shinnoki kenmerkt zich met name door de mixmatch techniek op de panelen. Het fineerhout wordt met deze techniek uit verschillende bomen samengesteld. Hierdoor zie je de wisselende snijwijzen goed terugkeren. Door de verwerking van de panelen wordt de natuurlijke structuur van het hout ook benadrukt. Het resultaat is een fineerplaat met levendige look en vertrouwde kwaliteit.  

Verder naar de producten

Kenmerken van Shinnoki:

  • Consistente kleuren
  • Een massieve look
  • Duurzaam
  • Eenvoudig en snel te verwerken
Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Shinnoki producten

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op