Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Shinnoki 3.0 is een revolutie op het gebied van fineer. Shinnoki brengt de charme en het karakter van massief hout, direct klaar voor verwerking. De gefineerde panelen zijn gekleurd en gelakt en hebben geen verdere behandeling nodig. Zagen, afbanden en monteren!

Shinnoki bespaart u veel arbeid en garandeert nog steeds de authentieke look en feel van fineer met gepatenteerde mixmatch techniek. Door het unieke productieproces zijn alle Shinnoki decoren consistent in uiterlijk. Hierdoor kunt u uw gehele project makkelijk, snel en zonder kleurverschillen aanpakken.

Bekijk decoren, prijzen en specificaties

4 thema's: 16 bijzondere kleuren

De 4 kleurenthema's van Shinnoki bieden een divers assortiment met 16 bijzondere decoren, waaronder 7 eikendecoren. Of u nu op zoekt bent naar rustige, lichte fineren, donkere elegante kleuren of juist het warme gevoel van donkerbruin hout. Shinnoki biedt het geschikte decor! Kant-en-klaar voor verwerking! 

Vraag gratis stalen aan

Shinnoki decoren
Shinnoki Smoked Walnut, Stone Triba en Oak Natural zijn enkele van de zeer bijzondere decoren van het kant-en-klare fineer van Shinnoki 3.0. 

NIEUW! Shinnoki Laminate

Shinnoki Laminate is een houten fineerlaag met dezelfde vernis- en lakafwerking als Shinnoki, geperst op met fenolhars geïmpregneerd kraftpapier. Hierdoor is een stevig en licht buigbaar product ontstaan dat op dezelfde manier kan worden toegepast als HPL. Het blijft echter echt hout! Het grote voordeel is dat u zelf bepaalt welke basisplaat u gebruikt.

Meer informatie 

De unieke gepatenteerde mixmatch techniek

Shinnoki kenmerkt zich ook door de mixmatch techniek op de panelen. Het fineerhout wordt met deze techniek uit verschillende bomen samengesteld. Hierdoor zie je de wisselende snijwijzen goed terugkeren. Door de verwerking van de panelen wordt de natuurlijke tekening van het hout benadrukt. Het resultaat is een fineeroppervlak met de levendige look van massief hout.

Verder naar de producten

Kenmerken van Shinnoki:

  • Consistente kleuren
  • Een massieve look
  • Duurzaam
  • Voorgelakt en direct te verwerken

Op zoek naar bijzonder fineer?

Shinnoki is een klein onderdeel van het uitgebreide assortiment van Leeuwerik. Naast dit kant-en-klare fineer hebben wij meerdere fineercollecties, zoals het populaire eiken fineer van Querkus en de moderne Scandinavische vormgeving van Nørdus. 

Bekijk alle fineercollecties

Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×