De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Dit jaar bestaan wij 110 jaar en dit vieren we met een speciale stapelkorting actie. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

New enhanced Shinnoki 4.0

Shinnoki new enhanced 4.0 interieurs Shinnoki new enhanced 4.0 interieurs

 

De nieuwe, verbeterde (new enhanced) Shinnoki 4.0 brengt een ode aan de warmte van bomen en de natuur. Dit gefineerde materiaal koppelt de klassieke charme van massief hout aan het comfort van fineer met behulp van de unieke mixmatch-techniek. Hierbij worden diverse snijtechnieken gebruikt op fineerhout van verschillende bomen. Dit fineerhout wordt vervolgens samengevoegd tot een vel waardoor een harmonieus, prachtig en exclusief resultaat gegarandeerd is! De afgewerkte fineerpanelen van Shinnoki zijn geborsteld, gebeitst en gelakt en hebben geen verdere afwerking nodig. Hierdoor bespaar je veel tijd en arbeid en kun je direct aan de slag met jouw project. De volledige Shinnoki-collectie is afkomstig van verantwoord beheerde bossen en is verkrijgbaar in 18 verschillende looks, voor ieder interieur is er een perfecte keuze!

De nieuwe en verbeterde Shinnoki 4.0 is al te bestellen! Bel of mail ons voor meer informatie. Binnenkort is dit ook via onze webshop te bestellen, houd deze pagina dus in de gaten!

     

Shinnoki 4.0 interieur Shadow Eucalyptus Shinnoki 4.0 interieur Shadow Eucalyptus

     

Ontdek meer over de nieuwe, verbeterde (new enhanced) Shinnoki

Wil je meer weten over de looks of de mogelijkheden van Shinnoki? Neem dan contact met ons op of meld je aan voor het webinar! Wij vertellen je graag meer over dit prachtige product waarbij we je verschillende stalen laten zien. Daarnaast kun je ook zelf een kijkje wagen door een staal en/of de brochure aan te vragen.

     

Veelgebruikte toepassingen van de nieuwe en verbeterde Shinnoki

Shinnoki panelen zijn het meest geschikt voor interieurdoeleinden en passen in elk commercieel, horeca, retail of residentieel project. Enkele veelgebruikte toepassingen van Shinnoki zijn:

 

Shinnoki 4.0 interieur Pebble Triba Shinnoki 4.0 interieur Pebble Triba

     

Unieke eigenschappen van de nieuwe en verbeterde Shinnoki

Zoals we van Shinnoki gewend zijn, zijn de panelen direct klaar voor verwerking en hebben geen verdere behandeling nodig. Maar er zijn ook nieuwe unieke eigenschappen:

De finishing touch

De verbeterde Shinnoki is gemaakt met ultramoderne en gefinetunede technieken die het gevoel van massief hout geven. De geoptimaliseerde vernis levert een zachter gevoel dan elk ander fineer op de markt. Door de diepere borsteling wordt de authentieke textuur van elke houtnerf versterkt. Daarnaast wordt er een nieuwe extra matte afwerking gebruikt die de natuurlijke look versterkt.

 

Shinnoki 4.0 voelt zacht aan en is diep geborsteld Shinnoki 4.0 voelt zacht aan en is diep geborsteld

     

Krasbestendig

Door nieuwe afwerkingstechnieken zijn Shinnoki panelen nu ultiem beschermd tegen kleine krasjes. Dit wordt gerealiseerd door een lakproces in zes lagen die geen afbreuk doet aan het gevoel, kleur of look van de panelen.  

 

Shinnoki 4.0 is krasbestendig Shinnoki 4.0 is krasbestendig

     

Beschermd tegen vloeistoffen

De nieuwe Shinnoki is nu beter beschermd tegen vloeistoffen. Een geavanceerde technologie die tot diep in de poriën van het hout doordringt beschermt tegen aanslagringen en morsen. Hierdoor zijn ze een uitstekende optie voor horizontaal gebruik (behalve in keukens en badkamers niet aanbeloven).

 

Shinnoki 4.0 is beschermd tegen vloeistoffen Shinnoki 4.0 is beschermd tegen vloeistoffen

     

Specialiteiten van de nieuwe en verbeterde Shinnoki

Er is een Shinnoki voor elke stijl. De collectie van de nieuwe Shinnoki bestaat uit 18 looks onderverdeeld in 6 subcollecties. Bekijk de brochure hieronder en ontdek alle looks!