In verband met een landelijke telefoonstoring zijn wij op dit moment moeilijk bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Stuur bij voorkeur een e-mail naar verkoop@leeuwerik.nl. In dringende gevallen kunt u bellen op de volgende mobiele nummers: 06-33132156 (Eindhoven) of 06-14269025 (Hoevelaken). Excuses voor het ongemak.

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Shinnoki 3.0

                          

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Shinnoki 3.0

Shinnoki 3.0 is een echte beleving op het gebied van fineer. Deze collectie brengt namelijk de charme en het karakter van massief hout en is direct klaar voor verwerking. Shinnoki 3.0 is gefineerd materiaal en biedt een grote variatie aan uiteenlopende kleuren. Alleen in eik zijn er al 7 mogelijkheden! De gefineerde panelen zijn met speciale beits gekleurd en gelakt en hebben geen verdere behandeling nodig. Zo bespaar je met Shinnoki 3.0 veel tijd en arbeid terwijl nog steeds de authentieke look en feel van fineer wordt gegarandeerd met de gepatenteerde mixmatch techniek! Met deze techniek wordt het fineerhout uit verschillende bomen samengesteld, waardoor je de wisselende snij- en voegwijzen goed terugziet. De panelen van Shinnoki 3.0 benadrukken het uiterlijk van massief hout, met alle voordelen van fineer. Shinnoki 3.0 zorgt voor een natuurlijke en levendige uitstraling en je bent verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit!

 

Veelgebruikte toepassingen van Shinnoki 3.0

Enkele veelgebruikte toepassingen van Shinnoki 3.0 zijn:

 

Unieke eigenschappen van Shinnoki 3.0

De gefineerde panelen van Shinnoki 3.0 zijn direct klaar voor verwerking. De panelen zijn met speciale beits gekleurd en gelakt en hebben geen verdere behandeling nodig. Door het unieke productieproces zijn alle Shinnoki decors consistent in uiterlijk. De gefineerde panelen van Shinnoki 3.0 kun je fantastisch afwerken met bijbehorende Shinnoki fineerband of Shinnoki ABS band.

 

Specialiteiten van Shinnoki 3.0

De kleurencollectie van Shinnoki 3.0 is erg divers. Verdeeld over 4 kleurenthema’s biedt Shinnoki een gevarieerd assortiment met 16 decors, waaronder 7 eikendecors. Lichte rustige fineren worden afgewisseld met elegante donkere looks, van hip trendy tot romantisch klassiek. Waar je ook naar op zoek bent, in de decorcollectie van Shinnoki 3.0 vind je het geschikte decor.

 

Bestel de decors van Shinnoki 3.0 eenvoudig online

Wil je gefineerd materiaal van Shinnoki 3.0 bestellen? Dan kun je uitstekend terecht in onze webshop, waar je in een duidelijk overzicht de mogelijkheden ziet van deze collectie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.