De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Parky

             

Parky fineerparket history oak rusticParky fineerparket history oak rustic

Parky

Parky fineerparket is een bijzondere interieuroplossing voor een vloer van topkwaliteit. Met dit materiaal creëer je het warme gevoel van een echte houten vloer. Parky is meerlaags parket dat het unieke design en de warmte van echt hout garandeert. Het is gemakkelijk te leggen dankzij het kliksysteem en het onderhoud is ook eenvoudig. De toplaag van Parky is echt hout en iedere plank is uniek.

 

Veelgebruikte toepassingen van Parky

Een Parky vloer is dankzij de vele mogelijkheden in design toepasbaar in iedere interieursfeer.

 

Parky fineerparket rese wood santosParky fineerparket rese wood santos

 

Unieke eigenschappen van Parky

Parky vloeren zijn door de laklagen goed bestand tegen krassen en daardoor klaar voor intensief gebruik. Elke plank bestaat uit HDF, wat ze sterk en stabiel maakt. Hierdoor kun je Parky uitstekend toepassen in ruimtes waar het veel belopen wordt.

 

Specialiteiten van Parky

Bij Parky heb je de keuze uit veel verschillende kleuren, patronen en formaten. Door de veelzijdige collectie vind je de houten vloer die perfect in jouw interieur past. Ga jij voor strak en subtiel of gaat je voorkeur uit naar een exotische houtsoort? Het is helemaal aan jou. Daarnaast kun je Parky uitstekend combineren met de gefineerde platen van Shinnoki. Een aantal decors van Parky zijn hetzelfde als de decors van Shinnoki, wat ideaal is voor projecten. Zo kun je hetzelfde decor gebruiken voor vloeren, meubels, plafonds, wanden, etc.

 

Parky fineerparket smoked walnut Parky fineerparket smoked walnut

 

Bestel Parky eenvoudig online

In onze webshop kun je snel en eenvoudig de Parky vloer van jouw keuze bestellen. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie ontvangen van onze fineerspecialisten? Neem dan contact met ons op.