Parky fineerparket

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Parky fineerparket

Door te kiezen voor Parky fineerparket realiseer je het warme gevoel van een echte houten vloer. Parky fineerparket is meerlaags parket dat de warmte van echt hout garandeert. De toplaag van dit parket is echt hout en iedere plank is uniek. Parky fineerparket is gemakkelijk te leggen dankzij het kliksysteem. Ook het onderhoud van Parky is eenvoudig.  

 

Veelgebruikte toepassingen van Parky fineerparket

Dankzij het grote aantal designs is Parky fineerparket toe te passen in iedere interieursfeer.

 

Unieke eigenschappen van Parky fineerparket

Parky fineerparket is dankzij de laklagen goed bestand tegen krassen en klaar voor intensief gebruik. Elke plank bestaat uit HDF, wat zorgt voor sterke en stabiele eigenschappen. Hierdoor is Parky fineerparket geschikt voor toepassingen in ruimtes waar het veel belopen wordt.

 

Parky fineerparket specialiteiten

Wanneer je voor Parky fineerparket kiest, heb je de keuze uit verschillende patronen, kleuren en formaten. De veelzijdige collectie biedt jou de mogelijkheid om een vloer te realiseren die perfect bij het interieur past. Parky fineerparket kun je uitstekend combineren met de decors van Shinnoki. Een aantal decors zijn hetzelfde, waardoor je dezelfde look kunt gebruiken voor vloeren, meubels, plafonds, wanden, etc. Ideaal voor projecten!

 

Online Parky fineerparket bestellen

Parky fineerparket bestel je eenvoudig in onze webshop. Bekijk de verschillende designs en maak vervolgens je keuze. Mocht je nog vragen hebben of graag meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op.