De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Polyrey gemelamineerd plaatmateriaal

Producten 1-24 van 190

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Polyrey gemelamineerd plaatmateriaal

De collectie Polyrey gemelamineerd plaatmateriaal wordt Panoprey genoemd. Dit gemelamineerd plaatmateriaal heeft twee decoratieve zijden en is verkrijgbaar in kleurkoppeling met Polyrey HPL. Dit gemelamineerd plaatmateriaal staat bekend om de Franse sferen en is er met de fleurige en zonnige decorcollectie in combinatie met bijzondere oppervlaktestructuren voor ieder interieur. Van de woonkamer tot openbare gebouwen zoals winkels en ziekenhuizen, voor iedere ruimte het juiste decor! Bij Polyrey gemelamineerd plaatmateriaal heb je naast de grote decorcollectie en oppervlaktestructuren de keuze uit verschillende dragers, kwaliteiten (brandvertragend of vochtwerend) en diktes.

 

Veelgebruikte toepassingen van Polyrey gemelamineerd plaatmateriaal

Enkele veelgebruikte toepassingen van Polyrey gemelamineerd plaatmateriaal zijn:

  • Meubels
  • Keukens
  • Kasten

 

Unieke eigenschappen van Polyrey gemelamineerd plaatmateriaal

Wat Polyrey gemelamineerd plaatmateriaal uniek maakt, is dat het behandeld is met een speciale antibacteriële Sanitized behandeling op basis van zilverionen. Deze behandeling doodt 99,9% van de bacteriën wat gemelamineerd plaatmateriaal van Polyrey de ideale keuze maakt voor openbare ruimtes zoals ziekenhuizen, winkels en horecagelegenheden. Maar ook voor de particuliere keuken is Panoprey zeer geschikt.

 

Specialiteiten van Polyrey gemelamineerd plaatmateriaal

De collectie gemelamineerd plaatmateriaal is verkrijgbaar in kleurkoppeling met Polyrey HPL en de collectie compactplaten. Dit houdt in dat er binnen een interieur gemakkelijk combinaties kunnen worden gemaakt tussen de verschillende collecties om eenheid in het ontwerp te krijgen.

 

Online Polyrey gemelamineerd plaatmateriaal bestellen

Wij zijn exclusief distributeur van Polyrey. Voor het bestellen van Polyrey gemelamineerd plaatmateriaal kun je uitstekend in onze webshop terecht. Indien op voorraad geldt: voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd.