Polyrey Sanitized

Producten 1-24 van 484

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Polyrey Sanitized

Alle producten van Polyrey zijn behandeld met een speciale actief bacterie dodende Sanitized behandeling. Door deze antibacteriële behandeling wordt 99,9% van de bacteriën vernietigd. De additieven worden geïntegreerd in het materiaal om tijdens de totale levensduur de antibacteriële bescherming te garanderen. Deze behandeling heeft geen invloed op de technische en esthetische eigenschappen van de Polyrey producten. Alles van Polyrey (HPL, compactplaten, gemelamineerd plaatmateriaal, op een drager verlijmd HPL) is met de Sanitized behandeling behandeld.

 

Veelgebruikte toepassingen van Polyrey Sanitized

Alles van Polyrey is behandeld met de actief bacterie dodende Sanitzed behandeling. Deze behandeling is zeer geschikt voor openbare ruimtes, zoals horecagelegenheden, kantoren, onderwijsinstellingen en winkels. Zo is deze behandeling onder andere bestand tegen hitte en schoonmaakmiddelen, goedgekeurd voor contact met voedingsmiddelen en vochtbestendig.

 

Meer weten over Polyrey Sanitized

Als exclusief distributeur van Polyrey vertellen we je graag meer over deze behandeling. Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt of graag meer informatie wilt ontvangen.