Querkus Oak vintage original

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Querkus Oak Vintage Original

Querkus Oak Vintage Original is een van de looks uit de populaire Querkus Vintage collectie. Deze Vintage collectie toont een verhaal van kwaliteit, ambacht en respect waarin oude materialen een nieuw leven krijgen. Denk bijvoorbeeld aan eiken balken die decennia lang zijn gebruikt als constructiehout en treinonderdelen. In de Querkus Vintage Original collectie krijgen deze eiken balken met een rijke historie een nieuw leven in jouw persoonlijke interieur! Upcycling van oude materialen is de basis van deze collectie. Het unieke karakter van dit natuurproduct komt door het uitgesproken oppervlak met noesten en voegen prachtig tot uiting.

 

Veelgebruikte toepassingen van Querkus Oak Vintage Original

De oude natuurlijke eiken balken uit de Querkus Oak Vintage Original collectie kunnen op allerlei manieren een nieuw leven krijgen in jouw interieur. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Keukens
  • Kasten
  • Meubels

 

Unieke eigenschappen van Querkus Oak Vintage Original

Word je enthousiast van het upcyclen van oude materialen? De Querkus Oak Vintage Original collectie geeft oude gebruikte eiken balken weer een nieuw leven. En dat rijke verleden zie je terug in de robuuste en authentieke uitstraling van dit natuurproduct. Historie in je interieur creëer je met deze mooie Querkus collectie.

 

Querkus Oak Vintage Original specialiteiten

Querkus Oak Vintage Original maakt onderdeel uit van de Vintage reeks van Querkus en is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Harlem, Hoboken en Baltimore. Op deze decors kun je, afhankelijk van welke dikte je kiest, bijzondere 3D oppervlaktebewerkingen loslaten. Creëer een uniek en eigen product door te kiezen voor plain, brush- of scratchbewerkingen of distressed. Wanneer je voor plain kiest, ga je voor een effen oppervlak van het eiken fineer. De brushbewerkingen zorgen voor een geborsteld oppervlak dat de natuurlijke houtstructuur accentueert en diepte creëert. Bij deze techniek heb je de keuze uit B1, B2 en B3. Hoe hoger het getal, hoe dieper de geborstelde structuur. Bij een scratchbewerking worden de fineerpanelen met een bepaald patroon geschuurd, wat resulteert in de look van een massieve plaat. Deze techniek is in vijf verschillende bewerkingen toe te passen: S1, S2, S3, S4 en S5. Iedere bewerking zorgt voor een ander patroon van de Querkus Oak Vintage Original plaat. Wil je liever een grillig en ruw patroon creëren? Kies dan voor distressed.

 

Plaats je bestelling voor Querkus Oak Vintage Original online

Voor het bestellen van Querkus Oak Vintage Original kun je uitstekend in onze webshop terecht, waar je in een duidelijk overzicht de verschillende mogelijkheden van deze collectie ziet. Plaats vervolgens eenvoudig je bestelling en wij gaan snel voor je aan de slag. Kun je advies gebruiken bij het maken van je keuze? Onze productspecialisten zijn echte fineerkenners en helpen je graag.