DecoBoard

Producten 1-24 van 297

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

DecoBoard

DecoBoard is een Thermopal product en een uitstekende decoratieve plaat voor het maken van meubilair. DecoBoard heeft aan beide zijden een decoratieve gemelamineerde toplaag en kan gezaagd, gefreesd, geboord en geband worden tot een uniek component voor het vervaardigen van een meubel.

 

Veelgebruikte toepassingen van DecoBoard

DecoBoard wordt vaak ingezet voor verticale toepassingen, zoals:

  • Keukens
  • Wand- en plafondafwerking
  • Meubilair
  • Balies
  • Badkamermeubels
  • Standbouw

 

Unieke eigenschappen van DecoBoard

DecoBoard is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Zo is DecoBoard in kleurkoppeling met Duropal HPL verkrijgbaar. Alle kleuren uit de kleurkoppelingscollectie hebben we op voorraad liggen, waardoor wij dit plaatmateriaal binnen 24 uur kunnen leveren. DecoBoard is te bestellen in verschillende uitvoeringen, zoals brandvertragende en vochtwerende kwaliteit. Met de grote kleurencollectie en het gevarieerde aanbod aan structuren is jouw project met DecoBoard naar wens te realiseren.

DecoBoard is net als PrimeBoard erkend als Cradle to Cradle Certified™ Bronze. Met dit Cradle to Cradle certificaat wordt aangetoond dat dit veilige, circulaire en op een verantwoorde manier geproduceerde materialen zijn.

 

Online DecoBoard bestellen

Wil je DecoBoard bestellen? Dan ga je naar onze webshop waar je eenvoudig je bestelling kunt plaatsen. Voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd! Wij zorgen ervoor dat jij het materiaal op tijd in huis hebt.