OrganicBoard Pure

                                   

20 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
OrganicBoard Pure van Thermopal, de duurzame keuzeOrganicBoard Pure van Thermopal, de duurzame keuze

OrganicBoard Pure

OrganicBoard Pure is spaanplaat met aan beide zijden een decoratieve gemelamineerde toplaag met een uniek toekomstgericht grondstofconcept. OrganicBoard Pure wordt geproduceerd met 100% biogene lijm (OrganicGlue) en 100% gerecycled hout. Deze duurzame decoratieve spaanplaat spaart hierdoor zowel natuurlijke als fossiele hulpbronnen en ontkoppelt de productie zoveel mogelijk van de aanvoer van aardgas en ureum. OrganicBoard Pure wordt formaldehydevrij gebonden en is bekroond met de Blauwe Engel. Voor toepassingen met de hoogste duurzaamheidseisen is deze decoratieve spaanplaat de juiste keuze. Net zoals DecoBoard kan OrganicBoard gezaagd, gefreesd, geboord en geband worden tot een uniek component voor het creëren van een meubel.  

 

Veelgebruikte toepassingen van OrganicBoard Pure

Voor verticale toepassingen is OrganicBoard Pure zeer geschikt, denk aan toepassingen als:

  • Keukens
  • Wand- en plafondafwerking
  • Meubilair
  • Balies
  • Badkamermeubels
  • Standbouw

 

OrganicBoard Pure van Pfleiderer

 

Unieke eigenschappen van OrganicBoard Pure

OrganicBoard Pure is een zeer duurzame keuze! Zo wordt het geproduceerd met 100% biogene lijm (OrganicGlue) en 100% gerecycled hout, wat het een uniek product maakt. OrganicBoard is in vele decors, afmetingen en diktes verkrijgbaar. Zo is OrganicBoard in kleurkoppeling met Duropal HPL verkrijgbaar.

 

Bekijk nu de OrganicBoard Pure brochure!

Ontdek meer over OrganicBoard Pure en bekijk de brochure hieronder.

 

 

Ontdek meer over OrganicBoard Pure

Wil je meer informatie over OrganicBoard Pure? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over dit duurzame product.